️La Vita bayan kuaförü (protez tırnak-jel tırnak, kalıcı oje ve manikür salonu)

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 173 Yorum Ekle

Batman Merkez ️La Vita bayan kuaförü (protez tırnak-jel tırnak, kalıcı oje ve manikür salonu) Yorumlar - 0

Mavi Papatya

Mavi Papatya

Canım Ablacımmmm o kadar işine sadık o kadar temiz dürüst biri ki Herşeyiyle 10 numara mükemmel bir insan senin üstüne tırnak yapan birini görmedim iyi ki varsın iyi kiiiii Seni çok seviyorum ❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

2023:07:05 04:50:32
Zeynep Önel

Zeynep Önel

gerçekten Svetlana’ya sarılmak istedim işini çok güzel ve titizlikle yapıyor çok güzel oldu. Umarım her zaman bol müşterisi olur çünkü hak ediyor 🩵🦋🩵🦋🥹🩵

2023:07:24 14:11:43
Aslı Orhan

Aslı Orhan

Protez tırnak yaptırmak için gittim ve yaptı da eline sağlık güzel oldu ama tavrı hiç hoş değildi gerçekten ben yani artık bitsin de kalkayım diye saate baktım hep çok huzursuzlaştım tavırlarından.

2023:07:01 10:26:47
İstanbul Beyoglu

İstanbul Beyoglu

Çok güzel ve kaliteli tırnak yapıyo sürekli burda yaptırıyorum çok memnunum gerçekten işinde usta

2023:07:05 13:16:36
büşra göze

büşra göze

İlk defa Manikür ve kalıcı oje yaptırdım çok özenli, hızlı ve güzel bir sonuç çıkardı. Gözlerimi tırnaklarımdan alamıyorum çok güzel oldular.

2023:01:19 09:25:52

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı