Güliz Agda & güzellik salonu

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Antalya Muratpaşa Güliz Agda & güzellik salonu Yorumlar - 0

Samet Yılmaz

Samet Yılmaz

Merhabalar ben Güliz Beauty de lazer epilasyon yaptırdım sarı tüylü olmama rağmen sekizinci seansta %95 bitti ve çok pürüzsüz ve tertemiz bir cilde sahip oldum. Kaş işlemlerimden manikürüme ve pediküreme kadar bütün işlemlerimi Güliz Beauty de yaptırıyorum. Aynı zamanda cilt analizi ve cilt bakımı konusunda da çok memnunum her ay düzenli olarak bu merkezde işlemlerimi yaptırıyorum. Ve son olarak kendilerine çok teşekkür ediyorum güler yüzleri hoş sohbetleri ve insanlıkları için iyi ki sizlerle karşılaştım kızlar :)

2023:02:15 12:28:47
Güzide Üzer

Güzide Üzer

Ben düzenli olarak ağda, manikür, pedikür ve cilt bakımıyla beraber bütün işlemlerimi Güliz Beauty de yaptırıyorum. Güler yüzleri ve hoş sohbetleri gibi hizmetleri işleri de harika. Çok teşekkür ediyorum kendilerine ☺️

2023:02:15 14:24:59
Sila Bozkurt

Sila Bozkurt

7 senedir tercih ettiğim ve tek bir gün pişman olmadığım bir işletme .Lazer epilasyon, pedikür, manikür ve kaş alımı için tercih ediyorum, çok memnunum. Daha önce başka yerlerde lazer epilasyonlara da gittim , cildimde tahriş oluşmuştu. Ve yoğun bir şekilde dökülmemesti. Burdaki lazer makinesi çok kaliteli, ilk seanstan sonra bile etkisi gözle görüluyor. Yoğun bir şekilde dökülüyor, nerdeyse tamamen bitti. Ve en önemlisi Güliz hanım çok özenli, her lazer bitisinde gerekirse kremlerine kadar Sürüyor. Hiçbir şekilde cildim zarar görmedi sayesinde🙏 Tavsiye ettiğim her arkadaşım çok memnun, onlar da artık düzenli müşteri. Uzun uzun anlattım çünkü malum, biz kadınlar için temiz, özenli ve işe yarar bir işletme bulmak çok zor. Bulmuşken kıymet bilmek gerek🙏

2022:12:15 10:19:52
Cigdem Metin Boz

Cigdem Metin Boz

1 hafta kaşınma acıma ve sonrasında kendisi ile görüştüğümünde cildimin kuru olduğunu söyledi ve bana krem öneriyor hatta ücreti geri verebilirim de diyor şimdi ise hastanelik oldum bacaklarım ve kollarımda bariz mevcut sağlığımı kaybettim ücreti geri almadım gerekli yerlere şikayet edeceğim.

2022:11:30 20:02:06
Bengi MELEKOĞLU

Bengi MELEKOĞLU

2 yıldır Güliz ablaya gidiyorum. Gerçekten çok memnunum. Güleryüzlü, ilgili ve özenli bir şekilde çalışıyorlar

2023:02:24 18:33:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antalya Muratpaşa 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı