Görüntülenme - 41 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adıyaman Merkez Shell Yorumlar - 0

samet uyanık

samet uyanık

Müşteriye marketin içindeki wc yi sunuyorlar müşteri olmayana marketin sol tarafındaki harabe wc ye gönderiyorlar.halbuki devamlı müşterisiyim.yakıt almaya gittim. marketteki personel harabe wc ye gönderdi.sonra depomu fullemeye gittiğimde pompa görevlisine gittiğim wc yi tüm müşteriler mi kullanıyor diye sorduğumda yok müşteri olmayanları gönderiyor marketteki dedi.kesinlikle bir daha yakıt almayacağım.

2020:11:12 19:45:53
Faruk Akın

Faruk Akın

Adamına göre muamele yan tarafta iki üç araçlık otoparka bırakabilir miyim 5 dakika dedim az ilerdeki inşaatın önüne park etmemi tavsiye ettiler tuvalete kadar müşteri ayrımı yapıyorlarsa bi daha aynı yerden alırsam hak ediyoruz demektir

2021:03:13 14:14:03
mehmetgokhan keskın

mehmetgokhan keskın

Sadece petrol değil sıfır hata on numara hizmet

2017:07:16 18:03:52
Hasan Bildik

Hasan Bildik

Shel farkliliktir

2019:12:26 13:20:00
Muhammed mücahit Demiralp

Muhammed mücahit Demiralp

2019:07:14 09:59:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı