Joymax Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 45 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Adıyaman Merkez Joymax Çocuk Oyun ve Eğlence Merkezi Yorumlar - 0

Mustafa Nebioğlu

Mustafa Nebioğlu

Sanal gerçeklik makinaları harika 👍Ayrıca Top havuzu, Kum havuzu çocuklar için çok iyi ve ebeveynler çocuklarını emanet bırakıp Bilardo ,PlayStation ve Cafe de zaman geçirebilirler. Kısacası Adıyaman’da ailecek vakit geçirilebilecek nezih bir yer olmuş.⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2018:07:20 13:45:52
Mehmet İnan

Mehmet İnan

Adiyaman icin cok iyi bir firsat bence bir cok yeri gezdim bu kadar kaliteli ve oyun makinesi cesiti buyuksehirlerde bile yok hem cocuklarin hemde genclerin eglenebilecegi harika bir yer

2019:06:25 13:20:52
Bahattin İNAN

Bahattin İNAN

Çok sıkıcı bir yer kat kat olması kötü olmuş adıyaman standartlarında fıyatlar pahalı sanal gerçeklik makineleri arızalı tavsiye etmiyorum.

2019:01:14 19:06:54
Naile Uçarer

Naile Uçarer

Hayatımda gördüğüm en rezil, en sahte, kirli bir oyun merkezi. Her önüne geleni içeriye alıyorlar. Resmen rezalet. Tavsiye etmem. Çok rezil olursunuz.

2019:08:23 17:52:07
Zeynal Hıdıroğlu

Zeynal Hıdıroğlu

Her yaşa hitap eden nezih bir yer.Henüz gitmemiş olan varsa kesinlikle tavsiye ederim👍🏻👍🏻👍🏻

2018:07:20 07:39:45

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adıyaman Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı