Afyon İstayon Çay Bahçesi

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Afyonkarahisar Merkez Afyon İstayon Çay Bahçesi Yorumlar - 0

suleyman yilmaz

suleyman yilmaz

Çok rahat çay bahçesi, inanırım etrafta ki tamirat bitince daha da güzelleşecek. Nargile içilir,çayı şahane kahvesi de.

2023:08:05 18:05:16
mustafa

mustafa

Afyon’da 24 saat açık nadir mekanlardan. Sucuklu sandviçi, tost çeşitleri gayet lezzetli. En güzel tarafı da gece gelip çekirdek alıp çitlemek. Sadece bir husus var; koltukları yenilemesi lazım işletme sahibi Yusuf abi’nin. Yazın bahçesinde oturmak sabaha kadar semaverde çay içmek çok keyifli.

2022:10:21 08:35:37
Ibrahim Coşan

Ibrahim Coşan

İnsanlar Afyonkarahisar gibi bir yerde bu mekanın bahçesini maksimum iki - üç ay kullanabilir. Bu zaman içerisinde inşaat yapmanın ne anlamı var. Her yer toz içersinde

2023:07:30 01:32:35
Memin

Memin

Altı kişilik demlik semaver aldık 39tl ödedik.Mekân olarak çok güzel bir alan fakat işletmede zafiyet var.Ağaçlardan üzerinize dökülen yeşil yaprak bitleri bir an önce ilaçlanmalı,daha güzel ve akılcı bir yatırımla süper güzel bir mekân olabilir

2022:06:14 17:26:47
Mehmet Yilmaz TURAN

Mehmet Yilmaz TURAN

Sıcacık sobanin başında, sobada firinlanmis patatesleri ucretsiz ikram ediyorlar. Çayları nefis, tostlari ve diğer yiyecekleri harika. Afyon garına gelip bu mekanda takılmak harika bir duygu. Denemenizi tavsiye ederim.

2023:02:06 00:52:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı