Gazlıgöl Royal Termal Otel

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

Afyonkarahisar İhsaniye Gazlıgöl Royal Termal Otel Yorumlar - 0

burcu Gök

burcu Gök

Tatilinizin rezil olmasını istiyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken otel burası. Bi kere ismi Royal ama Alp otel olarak rezervasyon yaptırdık biz. Havuz hamam kısmında maşrapa yerine yoğurt kovası koyulmuş, tuvalete maşrapa yerine 5kg su bidonu kesilip koyulmuş. Temizlik sıfır hijyenin adı anılmıyor bile. Ne bir sabun ne bir havlu. Yataklar desen rezalet. Balkon kapısı bozuktu kilit var kırıktı korkumdan bir gece yüz kere uykudan uyandım. Bizden önce kalan misafirin unutulmuş eşyaları hala duruyordu. Havuz hamam sauna vs olayına hiç girmiyorum çünkü kullanılacak gibi değil. Yok sayılır yani. Restorana geline de sanayide tost yeseniz daha mutlu olursunuz o kadar söyleyeyim. Ahırda yaşamak gibi bişeydi. Biz bir geceden sonra kaçıp kurtardık kendimizi.

2023:11:06 14:02:43
Zülâl

Zülâl

Sakın tercih etmeyin, temizlik ve tadilat yapılıp yenilenmeden hatta mümkünse sitenin yanından bile geçmeyin. Biz farklı bir otel sahibinin yönlendirmesi üzerine sadece bakmak için gittik. Yetkili kişi sağ olsun ilgilendi fakat içerisi leş gibi dense yeridir sanırım. Eve girer girmez rutubet ve nem kokusu ciğerlerinize kadar işliyor. Bütün odalar ve özellikle banyo tuvalet iğrenç bir halde, kullanılacak durumda asla değiller. Evin kullanımı yenilense çok güzel. Site büyük. Bahçe kat balkon var. Salon mutfak bitişik, gayet geniş. Yukarıda üç adet yatak odası, toplamda beş adet yatak yatakla beraber alt katta salonda iki adet açılabilir kanepe mevcut. 7-9 kişi konaklama müsait lakin "yenilenirse"! Bu haldeyken bırakın tatili gelip on dakika bile duramazsınız. Hem ev hem eşyalar çok eski ve bakımsız. Evin içi komple yenilenip temizliğe dikkat edilse çok kullanışlı ve daha çok rağbet görülebilecek bir yer olabilir kesinlikle...

2023:09:08 13:04:35
Ersin KABAKÇI

Ersin KABAKÇI

Binalar yenilenmeye başlamış. Tavsiye ederim. Beklentiniz çok yüksek olmasın ama bağımsız havuzu herşeye değer

2023:11:20 21:15:38
Ahmet Hamdi Yaranoğlu

Ahmet Hamdi Yaranoğlu

Çocuklarımla bi tatil yapalım dedik burnumuz dan geldi. Kanepe kırık buz dolabı calışmıyor pencere kapanmıyor her yer leş gibi restoran dedikleri yer tam bir ahır. Yemekler berbat kabağın beş çesitini yapmışlar. Sözde açık büfe toplam salata ve garnitürüyle 10 çeşit yok. Bi otelin aynası resepsiyon dur. Ama hayvan bağlasan durmaz. İnanmayan varsa parasıyla rezil olabilir

2023:09:11 19:48:23
Ömer Canpolat

Ömer Canpolat

Parasını önceden ödediğimiz için o gün 2 saat önce gelmiştik nasıl olsa hazır olur diye ama yeni gelen o an para ödiyecek müşteleri gitmesinler diye öne çekip ücretlerini alıp yerlerini hemen ayarladılar ve bizi 2 saat boş yere beklettiler. Hizmet gerçekten aşırı kötü. İlgi alaka sıfır önermiyorum btw.

2023:08:05 11:00:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı