Grand Özgül Termal & Spa Tatil Köyü

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 43 Yorum Ekle

Tanıtım Videosu

Afyonkarahisar İhsaniye Grand Özgül Termal & Spa Tatil Köyü Yorumlar - 0

meltem aras

meltem aras

Odalardaki koltukların yenilenmeye veya temizliğe ihtiyacı var ama genel olarak odalardaki temizlik hizmeti iyi denebilir. Yemekler çok lezzetli ve çeşitli, tesiste çok sayıda havuz olması çok iyi. Temizlik görevlileri sürekli çalışıyor ve güler yüzlüler. Eğer okulların açık olduğu dönemde gideceksiniz çok keyifli bir ortam. Bunların dışında eğer tatil dönemlerinde hele ki yazın yoğun dönemlerinde gelenler için restorantta boş masa bulmak çok zor, havuzlar çok kalabalık, şezlong ve giysi dolabı bulmak bazen imkansız. Giyinme odaları havasız, zemin su ve saç dolu oluyor. Havuzun açık alanları bile çok kalabalık ve duman altı gibi oluyor. Çok sayıda ve dip dibe çocuğun bebeğin bulunduğu o ortamda sigara içilmesini doğru bulmuyorum. Bazı muhafazakar özel havuzlarda bikini yerine şort giyilmesi kuralının böyle bir tesiste olmaması çok şaşırtıcı. Sanki kafileler halinde bikinili kadınlar bodrum plajına gidecekken son anda özgül termale gelmişler gibi bir ortam var içeride. Bu durum çok rahatsız edici. İçeride bir kaza olması durumunda kadınlar havuzuna girmek durumunda kalan erkek sağlık ekiplerinin en azından çıkışı esnasında görevliler yeterli tedbiri almıyor. Ekipler öylece kadınların içinden geçip gidiyor. Bu nedenle islami konuda hassasiyet beklemeyin. Tesettürünüze dikkat ediyorsanız içeride her daim kapalı bir haşemayla durmanızı öneririm çünkü her an bir erkekle karşılaşabilirsiniz. Son olarak da eğer mayonuz yoksa iç çamaşırıyla girip yüzmenizde sakınca görmüyorlar. Sadece görevli gelip uyarıyor ve gidiyor. Siz yine iç çamaşırlarınızla yüzmeye devam ediyorsunuz. Yani görevliler çok kibar, müşteri kaybet istemeyen ve pek kuralı olmayan bir tesis maalesef.

2023:11:03 09:18:02
acan alkan

acan alkan

Son gelişim....!3. Defa geliyorum malesef artık gelmeyeceğim.3.gece 2 yetişkin 2 çovuk..18750 tl.Açık büfe çok yetersiz.1.günPirinç pilavı bile yok, makarna yok ıvır zıvır yan ürünler. Ana yemek olarak tavuk kızartma vardı o derece.sabahta sıradan açık büfe diyebilirim.keşke serpme olsada ziyan oluyor yada çok tüketiliyor diye ucuz kalitesiz ürünler tercih edilmese.Ürün çok gibi gözüksede yenecek pek lezzetli birşey malesef yok.Odalar wi fi çekmiyor. Aradım ama pek tınlayan olmadı.internet paketinizi fulletip gelin.Eşyalar eskimeye yüz tutmuş.İyi olan şeyler temizliği ve personel yaklaşımı iyi.Ama yemek konusunda ve sosyal imkanlarında sıkıntı yaşıyoruz.2 gün daha buradayız, bakalım..Ama tekrar tercih etmem.

2023:11:15 14:32:26
Muhammed Kılcı

Muhammed Kılcı

3 gün boyunca Deluxe Villa da konakladım.Grand özgül e ilk ve son kez geldim.Sırasıyla,1.Rezervasyon yapabilmek gerçekten zorlu bir süreçti.Web sayfasındaki numarayı aradığınızda telefona bakılmıyor.Saatler sonra geri dönüş yapılıyor.Defalarca kez aramalar yapmanıza rağmen bazen dönüş ertesi gün olabiliyor.2.Tatil köyüne ilk girdiğimde karşılaştığım manzara inşaatın ve peyzajın devam ettiği (devremülk olduğunu söylemeleri turizme bakış açıları gösteriyor)3.Restoranda masa için beklemek ayrıca üzücü. Kapasite yetersiz.4.Villa temizliği üzücü.(Yatakların altı rezalet)5.Yanılma payımın var olması ile birlikte belli bir cemaatin yoğunluklu misafir olması çok dikkat çekiciydi.Bu içerideki var olan reklam afişlerinden de anlaşılabiliyor.Sanırım tesis bu cemaate ait yada bu cemaate itibar edenlere ait.6.Aslında çok daha fazla kötü deneyim yaşamama rağmen yazıyı uzatmak anlamsız olacak.7.Ödemiş olduğum ücret 31500 TL ve bu ücrete Afyonda çok daha kaliteli tatil yapabileceğiniz yerler var.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

2023:11:20 09:57:38
Beyza Sungur

Beyza Sungur

Bu otelde kalmayı aklınızdan bile geçirmeyin bu otele nasıl bu kadar yüksek puan verilmiş inanılır gibi değil. Odada çarşaflar kirli sarı lekeli, küvet leş gibi kirli her yerde saçlar vardı, siyah siyah kırıntılar vardı. Bunu belirttiğimizde çek pas verip banyoyu siz temizlersiniz dediler. Banyolara plastik tuvalet terliği koymuşlar. Açık büfe dedikleri yerde üç beş tane son derece vasat ve bayat ürün. Ayrıca otelin tesettür oteli olduğuna dair bir bilgi yok ve otelin kaplıca kısmına gittiğimizde telefonunuzu bırakmadan içeri giremezsiniz burası tesettür oteli diye son derece sert bir tavırla karşılaştık. Oteli ETS üzerinden satın aldığımız için acenteyle görüştük ama hiçbir çözüm bulunmadı. Tamamen insan kandırmaya hizmet eden bir kurum ve otel. Kalmadığımız otele 5 bin tl ödeyip yarım saat içinde otelden ayrıldık.

2023:11:19 11:48:28
burcin bilenser

burcin bilenser

Binalar birbirinden çok uzak, havuz, oda, restaurant arasında mesafe var, kış misafirlerinin perişanlığını düşünün. Dışarıda göstermelik shuttlelar var ama 6 çocuk, 4 anne sırılsıklam şekilde güvenliğe sığındık, ödünç şemsiye aldık, şemsiye bize lazım geri getirin dediler. sıçana dönmüş halimizle GÜVENLİĞE şemsiye iade etmeye gittik. fıkra bu kadarla da bitmiyo. İçeri girişte resmen telefonlarınıza el koyuyorlar, tatile gidiyorsun ve telefonun görevlide! Havuz suyu buz gibi, 6 çocuk soğuktan tir tir titredi. çocukları ısıtalım diye can havliyle kendimizi hamama attık, oradan da haliyle kovulduk.( erkek çocuklarımız 7 yaşında, yanımızda eşlerimiz yok ) Başımıza gelen en iyi şey paramızı iade edip bizi kapı önüne koymalarıydı.

2023:11:20 05:41:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Afyonkarahisar İhsaniye 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

Çevrimiçi Dışı