Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi

1920 yılında Hatay'ın Kirkhan ilçesinde kurulan Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi, bölgenin en eski sağlık kuruluşlarından biridir. Hastane, yıllar içinde modern tıbbi teknoloji ve uzman personel ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Tarihçe

Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi, Osmanlı döneminde askeri bir hastane olarak kurulmuştur. Cumhuriyet döneminde ise halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi amacıyla genel bir hastane olarak hizmet vermeye başlamıştır. Günümüzde ise modern tıbbi cihazlar ve uzman kadrosu ile hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi, hastalarına adil ve uygun fiyatlarla hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hastanenin fiyat politikası, hastaların maddi durumunu göz önünde bulundurarak belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi cihazlar ve teknoloji
  • Geniş branşlarda hizmet veren bir hastane
  • Hasta odaklı ve insanı merkezine alan bir hizmet anlayışı
Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi teknolojisi ile hastalarına güvenilir ve kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Bölgenin en köklü sağlık kuruluşlarından biri olan hastanemiz, hastaların sağlığına değer veren bir anlayışla hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hatay Kırıkhan Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi Yorumlar - 1

user335581

Hatay Kirkhan Eski Devlet Hastahanesi, personelin ilgili ve yardımsever olmasıyla dikkat çekiyor. Hastanenin temizliği ve düzeni de oldukça başarılı. Ancak bazı teknik ekipmanların yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak memnun kaldığım bir hastane.

28 Ekim 2024
Tevfik Seçmen

Tevfik Seçmen

Maalesef çok kalabalık oluyor ve sanki sağlık ocağı gibi oluyor. Görevliler hayatlarından bezmiş. He iyi geceler mesajları bul blog tartışmaları ne demek olduğunu ve bu arada ben de bir daha asla özelini ne zaman ve her türlü ya bu oyundaki bütün bunlar geçer zamanla hepsini bir araya gelerek bir kız çocuğu olduğunu söyledim ama bu arada bu arada ben bir anda mı yoksa hiç olmaz denemekten ama.

2020:09:11 14:48:05
Erdal Yağmur

Erdal Yağmur

hastane burada değil hemen karşıda yanlış yer işaretlenmiş

2021:09:11 20:56:59
asus casper

asus casper

2018:11:06 18:31:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hatay Kırıkhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı