Defne Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Defne Devlet Hastanesi

Defne Devlet Hastanesi, Hatay şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri gibi birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Defne Devlet Hastanesi, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, uzman kadrosu ile hastalarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak belirlenmektedir. Hastaneye başvuran herkes, adil ve şeffaf bir fiyatlandırma politikası ile karşılaşmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • 24 saat açık acil servis
  • Çeşitli poliklinikler
Defne Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hasta memnuniyetini ön planda tutan bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Defne Hatay Defne Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user335575

Hatay Defne Devlet Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Hastalarına gereken özeni gösteriyorlar. Hastanenin donanımı da oldukça iyi. Ancak bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

28 Ekim 2024
Hüseyin Karataş

Hüseyin Karataş

Eşimi kadin doğum bölümüne İlk defa getirdim hic memnun kalmadım doktorun adi cafer micoogullari birisi kafasına gore geçiyor hastalarına ilgi alaka yok isini takip etmiyor hatay gibi bir bölgede nasil rahat bilemiyorum sn Fahrettin koca bakanımız ilgilenmesini isterim hastane yönetimi takip etmesi lazim..kimseye tavsiye etmiiyorum

2024:01:26 11:07:15
DEM BU DEMDİR

DEM BU DEMDİR

Dünyanın en kötü hastanesi. Türkiye zaten her alanda en kötü. Parmağım kesildi. 2 güne 1 pansumana gidiyorum. Koca hastanede 1 tane kayıtçı var. Ve herkesi yeşil alana yönlendiriyor. Yeşil alan dediği yerde de sadece 1 tane doktor var. Ve en az 40 kişi sırada bekliyor. Hem de sıra televizyonu da çalışmıyor. Eski kuyruk sistemi gibi bekliyosunuz

2024:01:24 12:40:51
Kübra Türkmenoğlu

Kübra Türkmenoğlu

Çok yetersiz. Doktorumuz iğne yapmak istedi ama burada yapamayız alerji durumunda yoğun bakıma almam gerekiyor ama yoğun bakım yok dedi. Hastane sadece kısıtlı hasta bakabiliyor tam tedavi-takip mümkün değil. Hafta içi çok kalabalık. Dışarıda yayaların yürüyebileceği kaldırım yok. Gidiş yolu toprak ve çok düzensiz. Ciddi bir otopark problemi var. Hastane içinde market yok dışarıda su bitmiş olabiliyor. Hastane içine otomat veya su sebili olsa çok iyi olurdu.

2023:07:12 09:49:14
gülizar zan

gülizar zan

Kızımızın eli yerinden çıktı, 1 saat acilde bizi bekletip, çıkıl mı degıl mj anlamadılar, başka doktorlara röntgen fotosu atıp durdular sarı alan yerine yeşil alana yönlendirdiler. Darı alandaki doktorlar da başka yerlere attı. Ne mi oldu, paranız yoksa özel hastaneye ya gıder yada ağrıdan ölürsünüz. Kimse yüzümüze bakıp , derdınız ne demedi. Yazıklar olsun.

2023:12:21 17:13:41
Husne Baykus

Husne Baykus

Nöroloji uzmanı doktor arda lüleli bugün gittiğimiz hastanede saat 14:30 olmasına rağmen hastankabul etmedıgını ve saatlerce orda bekletıp sistemini kapattığıni söyledi biz orada acil durum olduğunu beyan ettik ama hiçbir şekilde müdahale etmedi bizim dışımızda birçok hasta ile tartışma yaşadı ve biz şefi çağırmalarını söyledik şef geldi ve ona rağmen hasta almayacagını söyledi saat 16:00a kadar full dolu olduğunu dile getırmıstı fakat biz saat 3:15 gece orada hiçbir hastası yoktu ve odasına kımseyı almıyordu ve hamıle olduğumu defalarca kez söylememe rağmen hiçbir şekilde müdahale edemediler soyledıklerımın dıkkate alınmasını talep ediyorum

2023:09:28 15:39:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–12:00, 13:00–16:30
  • Salı 08:30–12:00, 13:00–16:30
  • Çarşamba 08:30–12:00, 13:00–16:30
  • Perşembe 08:30–12:00, 13:00–16:30
  • Cuma 08:30–12:00, 13:00–16:30
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Defne Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı