Reyhanlı Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Reyhanlı Devlet Hastanesi

Reyhanlı Devlet Hastanesi, Hatay ilinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, 1995 yılında hizmete açılmış olup, bölgedeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Fiyat politikası, hastanenin kamu hastanesi olması nedeniyle genel olarak devlet politikaları doğrultusunda belirlenmektedir. Hastanede sunulan hizmetler, genel sağlık hizmetleri, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım gibi birçok alanda hizmet vermektedir.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş bir sağlık hizmet yelpazesi sunmaktadır.
  • Alanında uzman ve deneyimli sağlık personeli bulunmaktadır.
  • Modern tıbbi ekipmanlar ile donatılmıştır.
Reyhanlı Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmetleri ve uzman kadrosuyla bölge halkının tercih ettiği bir sağlık kuruluşudur. Hastanenin modern tıbbi ekipmanları ve geniş hizmet yelpazesi sayesinde hastalarına en iyi şekilde hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hatay Reyhanlı Reyhanlı Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user335535

Hatay Reyhanlı Devlet Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personelleri güler yüzlü ve ilgili. Tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdiler ve gereken tüm işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirdiler. Hastanenin genel görünümü de oldukça modern ve ferah. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Ekim 2024
Ahmet Aşkar

Ahmet Aşkar

Hastahane WC afedersiniz b.kgötürüyor.Peçete,sivi sabun, vb sagligadüsman ne varsa ortaya çikarmişlar.Görüntüleri mevcut.Saglam giden hasta bu pislikten ölecek.Devlete gönderdiginiz hijyen giderlerin dönüş meblası bunlarmı.Bütün para giriş ve çikislari incelenmeli.Ayrıca gerekli mercilere hesap anlatırsınız.Yazık.Hastahane yönetimine bakın.Devletin zerresini haketmeyenler maaş alıyor.

2024:01:15 21:39:34
süleyman ürkmez

süleyman ürkmez

Depremden dolayı çok kalabalık oldu ama özverisiz bir davranışla karşılaşmadım. Tabii ki bazı hizmetlerde aksamalar, eksiklikler olabilir ama ciddi bir sorun yok herkes işini yapmaya gayret ediyor en azından benim gördüğüm bu şekilde.

2023:10:31 05:07:15
Enes Tuluk

Enes Tuluk

Diş Hekimi Mustafa Arslan Hocamızdan Allah razı olsun kendisi çok kaliteli mükemmel bir insan hekimliği de bir o kadar iyi.

2023:10:10 14:11:37
Dogru Mehmet

Dogru Mehmet

Hastahaneye telefonla ulaşabilmek imkansız. Ne standart nede dahili numaraların hiç biri cevap vermiyor. Şayet uzakta oturuyorsanız ve orada hastaniz varsa telefonla oraya ulaşıp bilgi almanız imkansiz. Madem hastahanenin telefonlarina kimse cevap vermiyor O zaman hastahanenin telefon servisi komple kaldırılsın yada hastahanenin sitesinde bu hastahaneye telefonla iletişime geçemezsiniz diye not düşülsün...

2023:06:22 18:13:28
Hasan mikail Yıldırım

Hasan mikail Yıldırım

Hastaneye yaralarımı pansuman yaptırmak için geldim cerrahi bölümünde müdahale eden sağlıkçı arkadaşlarımız gayet sakin özverili işlerini itinayla yapan kişilerdi gözlemlediğim.

2023:04:11 13:47:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Hatay Reyhanlı 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı