Hatay İl Sağlık Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, Hatay şehrinde sağlık hizmetlerini koordine eden ve yöneten kuruluştur. Sağlık Müdürlüğü, sağlık politikalarını belirlemek, sağlık hizmetlerini planlamak ve uygulamak, sağlık personelinin eğitimini sağlamak gibi görevleri yerine getirir.

Tarihçe

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, 1984 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve kalitesinin arttırılması için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, kamu kurumu olduğu için sağlık hizmetlerini ücretsiz veya düşük maliyetlerle sunmaktadır. Acil durumlar ve muayene ücretleri belirli bir standart üzerinden alınmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Halk sağlığını korumak ve geliştirmek amacıyla çalışmalar yapar.
  • Çeşitli sağlık programları düzenler ve sağlık hizmetlerini koordine eder.
  • Sağlık personelinin eğitimini ve gelişimini destekler.
Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, şehirdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini arttırmak ve halk sağlığını korumak için önemli bir kuruluştur. Profesyonel kadrosu ve geniş hizmet yelpazesi ile Hataylıların sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Yorumlar - 1

user335493

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastanedir. Personelleri güler yüzlü ve hasta memnuniyetine önem vermektedirler. Hastanenin temizliği de oldukça başarılıdır. Tedavi sürecimde herhangi bir sorun yaşamadım ve hizmetten oldukça memnun kaldım. Hastanenin konumu da merkezi olduğu için ulaşımı oldukça kolaydır. Genel olarak Hatay İl Sağlık Müdürlüğü Hastanesi'ni tavsiye ederim.Puan : 5

28 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı