Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Hatay

Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, Hatay şehrinde kadın sağlığı alanında hizmet veren öncü bir kuruluştur. Hastanemiz, uzman kadın doğum doktorları ve deneyimli sağlık personeli ile modern tıbbi ekipmanlarla donatılmıştır.

Tarihçe

Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce kadına sağlık hizmeti sunmaktadır. Hastanemiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla bölgenin önde gelen sağlık kuruluşlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, her kesime hitap edebilmek için uygun fiyat politikaları uygulamaktadır.
  • Hizmetlerimiz için detaylı fiyat bilgisi almak için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Uzman kadın doğum doktorları ve deneyimli sağlık personeli
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojik altyapı
  • Kapsamlı kadın sağlığı hizmetleri
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'ni tercih etmeniz için en önemli neden, sizin sağlığınızı ve memnuniyetinizi her zaman ön planda tutmamızdır. Alanında uzman doktorlarımız ve modern tıbbi ekipmanlarımızla size en iyi hizmeti sunmak için buradayız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Yorumlar - 1

user335457

Hatay Özel Mozaik Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personel çok ilgili ve deneyimli. Hastane temizliği de oldukça başarılı. Tedavi sürecimde her konuda beni bilgilendirdiler ve destek oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Ekim 2024
Mehmet Aslanyürek

Mehmet Aslanyürek

Doktorumuzun önerisi üzerine şu an Antakya’da başka yerde ikili test olmadığı için mozaik hastanesine gitmek durumunda kaldık . Orada herhangi bir hekim seçmek zorunda olduğumuzdan İlknur Sevinç adındaki insanı tercih ettik sözde kadın doğum uzmanı olduğu yazıyordu . Daha önce kaybettiğimiz bir bebek ve hikayemiz olduğundan bu testi yapmamız gerektiğini doktorumuzun önerdiğini o yüzden orada olduğumuzu açıkladım . Eşini çağır dedi eşimde geldi . Bize ikili testin ne olduğunu biliyor musunuz diye sordu . Bildiğimizi söyledim açıklamamızı istedi açıkladım . Rahatsızdı maske takmıştı bize bakıp bebek gerizekalı olursa onu alacak mısınız diye sordu . Böyle bir soru beklemediğimiz ve böyle bir şeyi düşünmediğimiz için bilmiyoruz diye cevap verdik maskesini çıkarıp daha yüksek bir sesle bu testi neden yapıyorsunuz gerizekalı çıkarsa alacak mısınız diye bir daha bağırarak sordu . Eşim neden böyle konuşuyorsunuz diye sordu ve kadın bağırarak bu bebek gerizekalı ya da sakat olursa alacak mısınız diye soruyorum dedi . Eşim ağlayarak ve böyle konuştuğu için doktora çıkışarak odadan ayrıldı . Bebeğini kaybetmiş ve korkuları olan bir gebeye bu davranışı yapan bir hekimin bu hastanede ve ya herhangi başka bir hastanede bulunması bu şartlardaki şehrimiz için üzerinde durulması gereken bir konudur . Hastanede yönetimine gerekli dilekçe verildi ha bu arada hastane yönetimi yanındayken sözde hekim şahıs görüştüğümüz ilgiliyi arayıp bize test hakkında bilgi verdiğini bir anda bağırdığımızı iddia ederek böyle zır delileri hastaneye almamaları gerektiğini söylediğini telefondan duydum . Gerekli işlemler yapılana kadar bütün mercilere şikayet edeceğimi bildirmek isterim . Bir yıldız bile fazla ama vermek zorundaydım

2023:12:28 16:27:20
Mehmet Aslanoglu

Mehmet Aslanoglu

Merhabar ben oğlumu Mozaik hastanesine götürdüm abantiz şikayeti vardı ama ilgilenen olmadı bütün gece çocuğumun sancısı olduğu taktirde ilgi görmedik sabaha kadar oyalayıp kabarık fatura kestiler sabah Defne Devlet hastanesine götürdüm hemen ameliyata aldılar abantisi patlamış olduğu taktirde mozaik hastanesinde hiç önemsemediler çok ilgisizler. Mozaik Hastahanesi hastahane değil sadece ticarethanedir. Dr. Refik Arslan doktor değildir resmen kasaptır.

2023:12:13 18:53:20
yasemin Çiçek

yasemin Çiçek

Devlet hastahanesine giderseniz daha az sıra beklersiniz. Girişte sıra veren personel elinden geleni yapıyor, gözlüklü bir hanım efendi var çok kaba ve saygısız. Hastahane bakımsız ve havalandırması kötü. Koridorlar kokuyor . Başka hastahane olmadığı için mecburen acil durumlarda geliyoruz.

2023:11:27 07:31:57
Dd Dlk

Dd Dlk

Berbatt bir hastane asla ilgi yok saatlerce muayene olmak icin bekledim bir sekşlde muayenr oldum sonuclara öğleden sonra dediler tmm dedim 4 saat gecti arıyorum doktora ulas ulaşabilirsen hak getire.. kısaca paramla rezil olmak demek tam olarak bu olsa gerek

2024:01:05 14:22:41
Ercan Dede

Ercan Dede

Kesinlikle doktor eksikliği var, bir muayene için saatlerce beklemek, fiş keserken doktor 9 da geliyor dediler. Yukarı çıktık 11 oldu halen beklemekteyiz. Organizasyon eksikliği var. Yönetim zayıf. İlk ve son.

2023:12:11 07:58:30

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı