Özel Palmiye Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay Özel Palmiye Hastanesi

Özel Palmiye Hastanesi, Hatay şehrinde hizmet veren özel bir sağlık kuruluşudur.

Tarihçe

Palmiye Hastanesi, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır Hatay halkına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Hizmetler

  • Genel cerrahi
  • Dahiliye
  • Kadın doğum
  • Çocuk sağlığı ve hastalıkları
  • Göz hastalıkları

Fiyat Politikası

Özel Palmiye Hastanesi, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, yapılan hizmete ve tedavi sürecine göre değişiklik gösterebilir.

Müşteri Hedef Kitlesi

Özel Palmiye Hastanesi, her yaş grubundan ve her kesimden hastaya hizmet vermektedir.

İşletmenin Farklılıkları

  • Deneyimli ve uzman kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Özel Palmiye Hastanesi, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanlarıyla Hatay'da tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hatay İskenderun Özel Palmiye Hastanesi Yorumlar - 1

user335449

Hatay Özel Palmiye Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Personelleri son derece ilgili ve profesyonel. Hastalarına gerekli özeni gösteriyorlar ve her türlü sorularını sabırla cevaplıyorlar. Hastanenin temizliği de oldukça başarılı. Genel olarak memnun kaldım.

28 Ekim 2024
Murat LİKOĞLU

Murat LİKOĞLU

Özel hastahaneden 14:00 te kbb den randevu alıp yarım saat önce gelemem rağmen yarım saat bekleyip hala sonuç hastası almaya devam etmeleri şikayet için hasta haklarına gidip yerinde olmayıp bekleme salonunda beklemem bu başıboşluğun açık göstergesidir . Rakipsizliğin ve iskenderundaki tel elden özel hastane oluşun sonuçları diyorum başka birşey demiyorum 😡😡😡😡😡

2024:01:12 11:32:37
Kenan Can

Kenan Can

Sağlık ocağına gitsem emin olun daha yüksek bir pozitif eneji ile çıkardım eğerki negatif enerji almak istiyorsanız DR AKIN KARACA Denen Doktorun yanına gidebilirsiniz Çok güzel negatif enerji veriyor konuşma tarzıda çok kötü.

2024:01:16 09:23:12
Muhammed Cicekli

Muhammed Cicekli

Hastane olarak düzenli ve güzel hekimlerden oluşan bir kadroya sahip bir hastane . Çalışanları gayet sabırlı ve iyiler.5 puan da verirdim ama röntgen bölümü olarak personelleri her yere yetişmeye çalışıyordu. Radyoloji Teknisyenleri çok yoğun ve yoruluyordu .Onlara üzüldüm ve saygı duydum.Benim orda gecikmem önemli değildi ama orda çalışmaların yorgunluğu belli oluyordu ve o arkadaşların daha esnek çalıştırilmasi gerektiğini , Devlet Hastanesinde çalışan bir sağlık emekçisi olarak dillendirmek istiyorum.Emeklerine sağlık.

2023:11:11 21:05:58
Medya Şendur

Medya Şendur

Özel hastanede devlet hastanesi muamelesi görmek istiyorsanız burası tam aradığınız yer. Deneyimsiz hemşireleri ilgisiz doktorlarıyla sizi gittiğinize pişman edecek bir hastane. Mümkünse canınızı emanet etmeyin

2023:12:13 05:06:48
Ahmet Nova

Ahmet Nova

Berbat hastane. Doktorlar para peşinde aşırı pahalı hizmet yok. İlk adımla birlikte soyma başlar. Başka seçenek yoksa bile gelmeyin buraya.

2024:01:15 11:53:49

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Hatay İskenderun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı