Dörtyol Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Dörtyol Devlet Hastanesi

Dörtyol Devlet Hastanesi, Hatay ilinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri gibi birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Dörtyol Devlet Hastanesi, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile önemli bir sağlık merkezi konumundadır.

Fiyat Politikası

Dörtyol Devlet Hastanesi, Sağlık Bakanlığı'nın belirlediği fiyat politikalarına uygun olarak hizmet vermektedir. Hastaneye başvuran herkes, adil ve makul fiyatlarla sağlık hizmetlerinden faydalanabilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • 24 saat açık acil servis
  • Farklı branşlarda poliklinikler
  • Ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri
Dörtyol Devlet Hastanesi, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve geniş hizmet yelpazesi ile bölge halkının tercih ettiği bir sağlık kuruluşudur. Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastane, her zaman kaliteli ve güvenilir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Dörtyol Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user335423

Hatay Dörtyol Devlet Hastanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personellerin ilgisi ve hastalara karşı gösterdikleri sabır takdire şayan. Hastanenin donanımı ve teknolojik imkanları da oldukça yeterli. Ancak bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

28 Ekim 2024
Ismail Secer

Ismail Secer

Yeni ve deprem izolatörü olan binası yeterince geniş, ferah ve güven veriyor. Poliklinik çeşitliliği ve sunulan hizmetler bu ölçekte bir ilçe nüfusu için yeterli. Temizliği, ulaşımı, otoparkı hiç bir şeyin düzgün olmadığı bir ilçe devlet hastanesi için gayet iyi.

2024:01:21 07:25:30
hazan ulusoy

hazan ulusoy

10.11.2023 günü 5.5 aylık bebeğim için gittim soğuk algınlığı ve 38 derece ateşi wardı kontrol sonrası tsh icin kan tahlili istendi kan almadaki vasıfsız bayanlar bebeğimin elini kolunu mahvettiler inek sağar gbi zorla kan çıkartmaya çalıştılar damar yolu açmayı bilmeden hangi vasıfla hizmet vermeye çalışmak icin akıl tutulması yaşamaları lazım.tahlil sonucu troid çalışmiyor dendi.Bir çocuk doktorunun hastalık ve ateş halinde bu değerlerinin farkedeceğini soyleyip aileyi bilgilendirip bu sekilde bilgi verse daha dogru yaklasim olur,bu ihtimali hic soylemeden kesin bilgi cok yanlis bi yonlendirme bizim icin.boşyere insanlara panik yaşatıyor.Başka hastanede tekrar verdik 60 saniye sürmedi kan alınması ve bukadar zorlanmadı bebegim kan alınirken.tsh cok normal çıktı.orda yapilan hic bi kan tahliline itibar etmeyin.gerekli tahlillerinizi tekrar yaptirin boyle yanilmalar yaşanabiliyor.kanda aldirmayin hepsi birbirinden vasifsiz kan alanların..Rezalet,ha birde hastane ortaminda calisan orda eli herseye değen bi saglikcinin elini direk bebegin yuzune uzatip sewmeside hic hijyenik değil..bunuda bi anne olarak size biz hatırlatalım...!

2023:11:13 16:29:59
Nilgün İpek

Nilgün İpek

Sıra bekliyorsun kuyruklar içinde ayakta doktorlarin ilgisizliği ve durmadan başka güne atarak ilgilenmemeleri uzak yerden gelen biri olarak git gel artık rahatsızlık duyuyorum buraya muhtaç olmamak için dua ediyorum

2024:01:18 08:26:48
Hakan Aslan

Hakan Aslan

Bu hastaneye görevlendirme ile Ankara'dan deprem sebebi ile geldim. Hastane güzel tasarlanmis bölge için yeterli bir hastane,ancak personel olarak aşırı eksiklikleri var. Bunların zamanla giderileceğini umuyorum. Hastanenin Kendi personeli çok vurdum duymaz. İşini özveri ile yapanlara tabiki lafım yok. Özellikle servis hemşireleri kraldan çok kralcı konumundalar bu neyin havasidir anlamak güç. Birde hastane çok pis hijyen denen birşey yok. Lavabolara bakan yok bir el yıkama sabunu bulmanız peçete bulmanız imkansız gibi birsey. Her neyse Benim içinde güzel bir anı olarak kalacak burası.

2023:03:08 17:48:09
Müge Köksal

Müge Köksal

Mr salonu önünde herzaman 10 kişiyi kuyruk yapan ama oturacak 2 bank bile koyamayan yada koymayı akıl edemeyen mhrsde doktoruna randevu oluşturulan gittiğinde aaa doktor izin almış denen hadi git geri denen mr röntgen sekreterliginde sıra beklerken personelin goygoyunun dinlendiği hatta goygoydan sana sıra gelirse işleminin yapıldığı bir biçim hastane

2024:01:04 20:56:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Dörtyol Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı