Antakya Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Antakya Devlet Hastanesi

Antakya Devlet Hastanesi, Hatay ilinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri gibi birçok bölümü bünyesinde barındırmaktadır.

Tarihçe

Antakya Devlet Hastanesi, 1980 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile önemli bir sağlık kuruluşudur.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standart ücretler üzerinden hizmet sunmaktadır.
  • Hasta memnuniyetini ön planda tutan hastanemiz, herkesin kaliteli sağlık hizmetine erişebilmesi için uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli hekim kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Antakya Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hastaların ihtiyaçlarına duyarlı bir kuruluştur. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile bölgenin tercih edilen sağlık kuruluşlarından biridir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Antakya Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user335389

Hatay Antakya Devlet Hastanesi oldukça modern ve donanımlı bir hastane. Hastane personeli oldukça ilgili ve yardımsever. Randevu sistemi düzenli ve bekleme süreleri oldukça kısa. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Genel olarak hastaneden memnun kaldım.

28 Ekim 2024
Gereksiz Dünya

Gereksiz Dünya

Engelli kız kardeşimin raporu için Bilgi alacağım defalarca arıyorum sekreter lütfen bekleyin deyip kapanıyor. Bir türlü bağlanamadim İskenderun'dan ulaşmaya çalışıyorum, soru için Antakya mı gitmem gerek - teknolojinin yüz yılında yaşıyoruz lütfen iletişim sorununuzu çözün okadar kilometre uzaklıkta gitmekte sorun..😓

2024:01:16 08:07:09
Zehra Çetin

Zehra Çetin

Hastanenin park yerinin geniş ve düzenli olması büyük kolaylık.Öncelikle doktorlarımıza ve tüm sağlık çalışanlarına varlıkları için şükürler olsun. Kolaylıklar diliyorum.

2022:02:06 08:48:48
Bülent

Bülent

Çok karışık. Çalışanlara bile sorduğumuzda ne nerede onlar da bilemiyor Asansör bekleme süresi oldukça uzun merdivenden çıkayım diyorsunuz merdiveni bulamıyorsunuz. Suriyeli kaynıyor ( genelde hamileler). Onlardan sıra gelirse muayene olabiliyorsunuz. Ama sonuçta özel hastanede muayene olmak için paranız yoksa eliniz mahkum.

2018:12:10 08:03:47
Sibel Boz

Sibel Boz

Zaten bu hastanede çalışıyorum şehirden uzak oluşu,hastaneye giderken dönmeniz gereken virajlarin berbaaattt oluşu gidisinizi inanılmaz zorlaştırıyor ama hastane büyük kapsamlı ve temiz

2021:04:12 05:24:22
HaKaN ÇaRDaK

HaKaN ÇaRDaK

Vatandaşın birisi evrak getirdi,mesainin bitmesine 10 dakka vardı çalışan yerinden ayrılırken Mesai Bitti 13,30 da gel dedi.yani kısaca kimin eli kimin cebinde belli değil,herkes kafasına göre.. yazık

2019:05:30 09:01:36

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı