ÖZKAN SPOR CENTER 2

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

ÖZKAN SPOR CENTER 2 Hatay

ÖZKAN SPOR CENTER 2, Hatay şehrinde spor malzemeleri ve ekipmanları satan bir mağazadır. 1995 yılında kurulan işletme, sporcuların ihtiyaç duyduğu her türlü ürünü kaliteli ve uygun fiyatlarla sunmaktadır.

Fiyat politikası müşteri memnuniyetini ön planda tutan ÖZKAN SPOR CENTER 2, her bütçeye uygun ürün seçenekleri sunmaktadır. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

İşletmenin Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların ürünleri
  • Uygun fiyatlar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
ÖZKAN SPOR CENTER 2, sporcuların ihtiyaçlarına uygun ürünleri geniş bir yelpazede sunarak müşteri memnuniyetini en ön planda tutmaktadır. Kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz bu mağaza, spor yapmayı seven herkesin tercih etmesi gereken bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay ÖZKAN SPOR CENTER 2 Yorumlar - 1

user335135

Hatay Özkan Spor Center 2 Spor Salonu oldukça geniş ve modern bir spor salonu. Burada birçok farklı spor aktivitesi yapabilirsiniz. Ayrıca ekipmanlar oldukça kaliteli ve temiz. Antrenörler de oldukça profesyonel ve yardımseverler. Salonun temizliği de oldukça iyi düzeyde. Ancak bazen yoğun saatlerde kalabalık olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.Puan : 4

28 Ekim 2024
Eda Danahaliloğlu Balkaya

Eda Danahaliloğlu Balkaya

Dün randevu alıp gittiğimiz Özkan Spor Center bayan bölümü berbat kesinlikle tavsiye etmem ilgisiz alakasız buhar odası var ama arızalı,sauna var ama kimse yok birazdan ısınır ve kesecisi var şuan spontan gelişen müşterimiz oldu 2 buçuk saat oyalama

2022:11:12 07:05:36
Duygu Sabuncu

Duygu Sabuncu

Kalite hizmet konfor hepsi sıfır labirent gibi bir yer sauna ve buhar odası çok küçük havuzu buz gibi cafe desen hiç yok kesecisi çok iyiydi o hariç gerisi berbat kapıda sizi asla konuşmayı bilmeyen bir kadın karşılıyor 3 kişi gittik girerken ucret ödeyeceğim kartı uzattım 3 ünü de burdan alın dedim inşallah bakiyeniz vardır dedi bana benimle ilk defa karşılaşıyor bu bi saygısızlık temiz bir yer de değil bir daha asla gitmem !!!

2022:11:29 17:31:23
Aylin Çiçek

Aylin Çiçek

GÜVENLİK AÇIĞI VAARRRR !!!8 Nisan Cuma günü giysimizin konulduğu kilitli dolaptan 1000 ₺ ye yakın paramız çalındı. Kilit bir şekilde açılmış ve gevşek bırakılmış. Üstelik şikayeti resepsiyona bildirdiğimiz an sorun çözmek yerine direkt olarak suçlayıcı bir üslup ile cevap verildi. Cüzdanda 50 tl kadar para bırakılmış ve kartlara dokunulmamış. Çok şüpheli bir hırsızlık bu. Normalde yıl içerisinde birkaç kere gittigimiz bir mekan olmasina rağmen bu şüpheli olaydan sonra insan bir daha öyle bir yere gönül rahatlığıyla gidemeyeceğini anlıyor. Giyinme odalarını gören koridorlarda kamera olsaydı durum daha halledilebilir olurdu. Üstelik o gün -normalde bulunması gereken- "Değerli eşyalarınızı spor alanına indirmeyiniz" yazısı asılı değildi!! Var olan kamera kayıtlarına bakılmadi bile. Durumu polise bildirdigimizde de geç kalınmış oldu. İşletmedeki yanlış tutumlar yüzünden büyük bir mağduriyet yaşadık ve sorunu çözemedik. (Òzellikle belirtmek isterim ki her ne kadar kendimi de içine katmış görünsem de o gün bu olayı benim ailem yaşadı ve onlar adına yorum yapmaktayım şu an. )

2022:05:06 13:49:18
hacer ararat

hacer ararat

Hiçbir işletme verdiği hizmetin bedelini banka alıyor diye %18 KDV yi (40₺kart kullanacaksınız) hizmet bedeline ekleyemez!!! Ve de burda böyle beğenmiyorsanız başka yere gidin denilmez. En iyi hizmet güzel karşılanma ile olur. Başka sauna ve spor işletmelerinde çok daha makul fiyata gidebilirsiniz.. ki oraya arkadaşım gittiği için gittim. Bu şekilde ukala tavır sergileyen kişilerle karşılaştım. 👎

2021:08:21 15:57:52
arzu ulu

arzu ulu

Havuz çok pisti. Girip çıktık hemen içinde sanki ölü deriler vardı. Tuvalet leş gibiydi heryer idrar lekesi içindeydi. Sauna ve hamam idare eder.

2022:08:17 17:58:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı