Çekmece Bilardo (Lions)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Çekmece Bilardo (Lions) - Hatay

Çekmece Bilardo (Lions), Hatay şehrinde bilardo tutkunlarına hizmet veren bir işletmedir. 1998 yılında kurulan bu mekan, bilardo severlerin keyifli vakit geçirebileceği bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Çekmece Bilardo (Lions), Hatay'da bilardo kültürünü yaymak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarıyla bilardo severlerin vazgeçilmez mekanı haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Çekmece Bilardo (Lions), uygun fiyatlarla kaliteli bir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Saatlik veya günlük oyun ücretleri mevcuttur ve her bütçeye uygun seçenekler sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve konforlu oyun alanları
  • Profesyonel bilardo masaları
  • Geniş içecek ve atıştırmalık menüsü
  • Uzman personel
Çekmece Bilardo (Lions), kaliteli hizmet anlayışı ve keyifli atmosferiyle bilardo tutkunlarının tercihi olmaya devam ediyor. Burada hem bilardo oynayabilir, hem de arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Çekmece Bilardo (Lions) Yorumlar - 1

user335117

Hatay Çekmece Bilardo (Lions) Spor Salonu oldukça modern ve donanımlı bir tesis. Burada bilardo oynamak gerçekten keyifli ve rahat. Temizlik konusunda da oldukça titizler. Personel de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen yoğun saatlerde sıra beklemek gerekebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

27 Ekim 2024
Mehmet Alev

Mehmet Alev

Gerçekten temiz nezih bir mekan,sahibi Sabahattin Aslan ve ekibi sıcak kanlı dostane insanlar, bünyesinde profesyonel oyuncuların olması büyük bir avantaj. kaliteli profesyonel oyuncuları birarada görebileceyiniz harika bir yer, yeni başlıyacaklar için muhteşem bir bilardo spor kulübü.

2023:01:13 11:06:24
Hayat Köseoğlu

Hayat Köseoğlu

Bilardo sporunun böylesi nezih bir mekanda yapılmasının güzellikleri yanında, yapmış olduğunuz organizasyonlarla ilçemize, ilimize ve bölgemize katmış olduğunuz değerler için teşekkürler...herkesin bu ortamı görüp yaşamasıni tavsiye ediyorum. sevgilerimle..

2023:01:13 22:15:17
Sedat Oflazoglu

Sedat Oflazoglu

Ara sıra gittiğim mekan. Gayet temiz sahibi beyefendi. Bilardo iskambil tavla Okey vb. Oyunları oynamak istiyorsanız mutlaka gidilecek yerler arasında..

2023:01:13 05:12:04
Gökhan Oruk

Gökhan Oruk

Daha önceden de gitmiştim şu an gördüğüm kadarıyla mekanda hem iç dış tasarım anlamında hem de oyun masaları vs. genel bir yenilenmeye gidilmiş. Eskiye nazaran daha ferah , nezih bir ortam olmuş diyebilirim. Tavsiye edecegim bir mekandır .

2022:03:22 23:32:56
Arda Alev

Arda Alev

Çok güzel bir yer mekan olarak masaları mükemmel iç tasarım çok iyi klimalı ortamı çok iyi çok samimiler herkese tavsiye ederim 😊

2024:01:23 19:34:00

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–00:59
  • Salı 10:00–00:59
  • Çarşamba 10:00–00:59
  • Perşembe 10:00–00:59
  • Cuma 10:00–00:59
  • Cumartesi 10:00–00:59
  • Pazar 10:00–00:59

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı