V.I.P FITNESS CENTER

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

V.I.P FITNESS CENTER Hatay

V.I.P FITNESS CENTER, Hatay şehrinde spor ve fitness alanında hizmet veren bir merkezdir. 2005 yılında kurulan işletme, uzman antrenörler eşliğinde müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

V.I.P FITNESS CENTER, spor ve fitness tutkunlarına en iyi hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Yıllar içinde geniş bir müşteri kitlesine sahip olan merkez, sürekli olarak kendini yenileyerek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Aylık üyelikler
  • Yıllık üyelikler
  • Grup dersleri

Önemli Özellikler

  • Uzman antrenörler
  • Geniş ve modern ekipmanlar
  • Çeşitli grup dersleri
  • Sağlıklı beslenme danışmanlığı
V.I.P FITNESS CENTER, müşterilerine sağlıklı bir yaşam tarzı sunmak için en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Uzman antrenörler eşliğinde spor yapabilir, sağlıklı beslenme konusunda danışmanlık alabilir ve geniş ekipmanlarla fitness hedeflerinize ulaşabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Dörtyol Hatay V.I.P FITNESS CENTER Yorumlar - 1

user335035

Hatay V.I.P FITNESS CENTER Spor Salonu oldukça geniş ve modern ekipmanlara sahip bir spor salonu. Temizliği ve düzeni oldukça başarılı. Antrenörlerin ilgisi ve profesyonelliği de memnuniyet verici. Ayrıca grup dersleri ve diğer aktiviteler de oldukça keyifli. Ancak bazen yoğun saatlerde ekipmanlara erişimde sıkıntı yaşanabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir spor salonu.

27 Ekim 2024
Melike Güneri

Melike Güneri

Yeni başladık salon çok güzel kaliteli fakat eğitmen açısından yetersizlik var yeterince ilgilenilmiyor yada eğitmen sayısı az olduğu için herkese yetişemiyor yeni başlayanlar olarak kendi başınızın çaresine bakmak zorunda kalıyorsunuz ki bence büyük bi eksik onun dışında bi problem yok

2023:12:01 09:40:52
YA SİR

YA SİR

Son model makinalar ve ufak dar ama genis malzeme ve makine ağı. Orta kattaki makineleri en alt kata taşıyarak belki sıkışıkligi alabilirsiniz diye düşünüyorum. Dumblelar icin ise yeni bir yerlestirme kabini yapilabilir. Soguk dus, sauna, banyo, tuvaletlerin temizligi cok iyiydi. Isinma ve havalandırmalar harika. Cafe ve mutfagi guzel.Butter fly makinesi çok ufak geldi. Ancak asagida buyugunu gorene kadar. Cogu yerde ayni makinelerden 2 ser adet bulunmaz.Her tatile geldigimde muhakkak uğrarım. Cok eskiden Doğu hocam vardi onada selamlar burdan.

2020:02:18 10:45:56
adsdasads

adsdasads

Güzel ama fiyat fazla

2023:08:10 19:26:42
MORİBO

MORİBO

Güzel salon tavsiye ederim.ilgi alaka cok iyi.

2023:04:11 19:56:01
Akif YILDIRIM

Akif YILDIRIM

Kaliteli insanlar kaliteli salon. Just do it 😊

2022:03:25 16:46:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–22:30
  • Salı 09:00–22:30
  • Çarşamba 09:00–22:30
  • Perşembe 09:00–22:30
  • Cuma 09:00–22:30
  • Cumartesi 09:00–22:30
  • Pazar Kapalı

Dörtyol Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı