Eform Spor Merkezi & Masaj salonu Yüzme havuzu Hamam Sauna

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 2 Yorum Ekle

Hatay Eform Spor Merkezi & Masaj Salonu

Eform Spor Merkezi & Masaj Salonu, Hatay şehrinde hizmet veren bir spor merkezi ve masaj salonudur. Müşterilerine yüzme havuzu, hamam, sauna gibi imkanlar sunmaktadır.

Tarihçe

Eform Spor Merkezi & Masaj Salonu, 2005 yılında Hatay'da faaliyete geçmiştir. Kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Haftalık üyelik: 150 TL
  • Aylık üyelik: 400 TL
  • Yüzme havuzu giriş ücreti: 50 TL

Önemli Özellikler

  • Modern yüzme havuzu
  • Temiz ve hijyenik hamam ve sauna
  • Profesyonel masaj hizmetleri
  • Uzman antrenörler eşliğinde spor programları
Eform Spor Merkezi & Masaj Salonu, müşterilerine sağladığı modern tesisler, kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Spor yapmak isteyenlerin ve rahatlamak isteyenlerin vazgeçilmez adresidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay İskenderun Eform Spor Merkezi & Masaj salonu Yüzme havuzu Hamam Sauna Yorumlar - 1

user334923

Hatay Eform Spor Merkezi gerçekten çok kaliteli bir tesis. Yüzme havuzu ve spor salonu oldukça geniş ve temiz. Masaj salonunda yapılan hizmetler de oldukça profesyonel. Hamam ve sauna da oldukça rahatlatıcı. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

27 Ekim 2024
FIRAT AKTAS

FIRAT AKTAS

Akşam masaj için gittiğim bir mekan karşılamada çalışan bayan Zuhal hanım çok cana yakın ve yardım sever kesinlikle tavsiye ediyorum.Depremden sonra bu kadar güler yüzlü karşılanmak çok hoşumuza gitti anemon otel ve burası bir numara bence.

2024:01:18 21:11:57
Bilinmiyorkim Clns

Bilinmiyorkim Clns

beğenmedim herşey ayrı yerde hamam sauna filan giyinme odaları aynı masaj odaları yan yana sesler geliyor masaj yapılırken adapte olunmuyor masaj yapılırken adamın biri geldi baktı mesela perde arasından kapı denen bişe yok perde koymuşlar 👎

2024:01:18 19:42:38
ernesto de paco

ernesto de paco

Gerek iskenderun gerek kendi bölgesinde sınıfında tek olan harika bir tesis. Fitness, zumba, spinning, crunch, pilates, aerobic, masaj, spa, türk hamamı, buhar odası, sauna, havuz, relax bekleme odası, ... vs... iskenderun merkezde bulunan tesis kendi sektöründe tecrübeli işletmecileri ve çalışanlarıyla hizmet vermekte . Özşampiyonlar taekwondo salonu sahibi ve milli takım antrenörü Korhan hoca işletmeciliğinde kaydadeğer bir tesis...Fiyatlar gerçekten çok uygun. Özellikle avantajlı kampanyalar yapılmış, üstelik bu fiyatlarla tesisin tamamını kullanma imkanına sahip oluyorsunuz.

2020:02:26 20:02:24
WalkerHeyLoko (WalkerHeyLoko)

WalkerHeyLoko (WalkerHeyLoko)

Vereceğiniz abonelik ücreti havuz, sauna,buhar odası ve spor salonunu kapsıyor.Havuz kısa süreliğine devre dışı. Sauna bakımlı. Buhar odası da öyle. Spor salonunda yürüyüş bandı, eliptik bant, bisiklet ve adimlayıcıdan 2şer 3er tane var. Spor makinelerinin sayısı yeterli miktarda. Ama makinelerin olduğu oda küçük ve havasız.Ağırlık çalışmak için ayrılan yer güzel. Jimnastik odası büyük ve çeşitli ekipmanlar var.

2023:09:19 16:20:29
Hasan Eslikızı

Hasan Eslikızı

Hocalar çok ilgili nezih bir ortam sadece soyunma odası küçük

2024:01:20 15:25:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:30–00:00
  • Salı 07:30–00:00
  • Çarşamba 07:30–00:00
  • Perşembe 07:30–00:00
  • Cuma 07:30–00:00
  • Cumartesi 07:30–00:00
  • Pazar 08:00–23:00

Hatay İskenderun 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı