Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü Hatay

Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü, Hatay şehrinde hizmet veren bir itfaiye birimidir. İtfaiye, yangın söndürme, kurtarma operasyonları, afet müdahaleleri ve diğer acil durum hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü, 1995 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana şehirdeki acil durumlarla hızlı ve etkili bir şekilde başa çıkmak için çalışmaktadır.

Fiyat Politikası

Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü, acil durum hizmetlerini sunarken herhangi bir ücret talep etmemektedir. Halkın güvenliği ve can güvenliği her zaman öncelikleri arasındadır.

Önemli Özellikler

  • 24 saat hizmet verme
  • Profesyonel ve eğitimli personel
  • Modern ekipman ve araçlar
  • Hızlı müdahale süreleri
Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü, şehirdeki acil durumlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek halkın güvenliğini sağlamaktadır. Profesyonel ekibi ve modern ekipmanlarıyla her zaman hazır ve hizmetinizdedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Hassa Hatay Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü Yorumlar - 1

user334581

Hatay Akbez İtfaiyesi Müdürlüğü, hızlı ve etkili bir şekilde müdahale ederek yangın ve diğer acil durumları kontrol altına alıyor. Personelinin eğitimli ve donanımlı olması da güven verici. Ancak bazı durumlarda iletişim sorunları yaşanabiliyor ve bu durumun giderilmesi gerekiyor. Genel olarak başarılı bir hizmet sunulduğunu düşünüyorum.

27 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hassa Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı