İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi

İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi, Hatay şehrinde hizmet veren bir itfaiye birimidir. İstanbul İtfaiyesi'nin Hatay'da bulunan bu merkezi, yangın, kaza ve diğer acil durumlara hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmektedir.

Tarihçe

İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi, 2015 yılında Hatay'da faaliyete geçmiştir. O günden bu yana, bölgedeki acil durumlara anında müdahale ederek can ve mal kaybını en aza indirmeyi hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi'nin hizmetleri acil durumlar için gereklidir ve fiyatlandırması bu doğrultuda belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Hızlı ve etkili müdahale
  • Deneyimli ve eğitimli personel
  • Modern ekipman ve araçlar
  • 24/7 hizmet
İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi, acil durumlarda güvenilir bir destek sağlayarak Hatay şehri için önemli bir güvenlik unsuru olmaktadır. Profesyonel ekip ve modern ekipmanlarıyla, her zaman hızlı ve etkili bir şekilde müdahale etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi Yorumlar - 1

user334535

Hatay İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi, acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde müdahale eden bir ekip olarak öne çıkıyor. Eğitimli personeli ve modern ekipmanlarıyla her türlü yangın ve afet durumunda başarılı bir şekilde mücadele ediyorlar. Koordinasyon merkezi sayesinde olaylara hızlı bir şekilde müdahale edilmesi sağlanıyor. Ancak bazı durumlarda iletişim sorunları yaşanabiliyor. Genel olarak başarılı bir performans sergileyen Hatay İstanbul İtfaiyesi Hatay Komuta Koordinasyon Merkezi'ne 5 üzerinden 4 puan veriyorum.

27 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı