Op. Dr. Metin Temel

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Op. Dr. Metin Temel

Op. Dr. Metin Temel, Hatay şehrinde hizmet veren deneyimli bir plastik cerrahıdır. Kendisi, estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış olup, hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Op. Dr. Metin Temel, uzun yıllardır plastik cerrahi alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Hastalarının memnuniyeti ve sağlığı her zaman önceliği olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Metin Temel, hastalarına kaliteli hizmet sunarken uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.
  • Fiyatlandırma, hastanın ihtiyaçlarına ve operasyonun karmaşıklığına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir ekip tarafından hizmet verilmesi
  • Modern teknoloji ve yöntemlerin kullanılması
  • Hasta memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Op. Dr. Metin Temel'i tercih etmeniz durumunda, uzman bir ekiple çalışmanın ve kaliteli hizmet almanın keyfini çıkaracaksınız. Sağlığınızı ön planda tutan bir yaklaşımla, istediğiniz sonuca en güvenilir şekilde ulaşmanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Op. Dr. Metin Temel Yorumlar - 1

user334211

Hatay Op. Dr. Metin Temel Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktor. Kendisine gittiğimde beni çok iyi karşıladı ve detaylı bir şekilde muayene etti. Sorularıma sabırla cevap verdi ve tedavi sürecimde her adımda beni bilgilendirdi. Güler yüzlü ve samimi tavırlarıyla kendimi çok rahat hissettim. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

27 Ekim 2024
Çağrı Yurteri

Çağrı Yurteri

Kesinlikle doktoru tavsiye etmiyorum. Babamin hastaligi icin kayserideki özel hastaneye gittik ilk basta guvendim tamam dedim isten aliyo dedim ama anliyo gibi yapip sadece ticari amaçla çalıştığını kanitladi. Babamdan parca alinmasi gerekiyormus 2 parca aldi kesin bi sonuc vercem size diye sonra parca sonucu geldi. Bize verdiği bilgi bizim elimizden bisi gelmiyor biz anlayamadık siz daha teşekküllü bi hastaneye gidin. Yani bunu basta soylesene biz anlamayiz deyip anlayana yollasana ama yok iste hastane hastane değil mezbahane doktorda doktor degil kasap. Canini düşünmeyen parasi cok olan gidebilir. Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum. Bu arada arayipda saglik bakanliginada sikayet edemiyosunuz. Cunki ozel oldugundan saglik bakanligida ilgilenmiyor. Burdan sonrada cimere yazcam.

2023:08:24 08:08:41
Hava Yalcinkaya

Hava Yalcinkaya

Hocam çok teşekkür ederim beni yeniden hayata bakış açımı değiştirdin mükemmel bir şekilde değiştim o sihirli barbaklarinizla bir dokunuşunuzla neler yaptınız Allah sizden razı olsun gönül rahatlığıyla herkes gidebilir ellerinize sağlık mükemmel bir doktorsunuz 🙏

2023:11:04 18:12:09
Hatice Ateş

Hatice Ateş

Ben geçtiğimiz zamanlarda Metin beye burun ameliyatı oldum ve çok memnun kaldım. Bu yüzden leke tedavilerimi de Metin Beye yaptırdım. Sonuçları beklediğimden daha iyi oldu. En başta tüm sürecin olumlu olumsuz tüm yönlerini en ince detaylarına kadar anlatıyor. İkincisi personel güler yüzlü ve çok ilgili. Hijyen ve temizlik anlamında ise bence Hatay da tek. Çok teşekkür ederim doktor bey

2021:12:03 18:43:27
D K

D K

burun ameliyatım metin bey tarafından yapıldı. doktor bey ve ekibi oldukça ilgiliydi. sorularım net ve açık bir şekilde her zaman yanıtlandı, ameliyat sonrası takibim de titizlik ile yapıldı. her anlamda çok memnun kaldım.

2021:12:05 14:32:42
C. H.

C. H.

Hiç tavsiye etmiyorum. Ufak bir işlemi bile düzgün yapamadı. Yaptığı yanlışın da arkasında durmadı. Arkadaşımla birlikte ben aldırma işlemi için gitmiştik. 6 ay sonra benlerin yerinde çok kötü lekeler oluştu. Hastasının fotoğrafını izinsiz şekilde instegramda kullanabilecek kadar da hasta gizliliğini hiçe sayan bir doktor. İkimiz de memnun kalmadık. Umarım daha fazla kişi mağdur olmaz.

2021:05:06 16:41:07

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı