Evkur İskenderun Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Evkur İskenderun Şubesi

Evkur İskenderun Şubesi, Hatay ilinde bulunan bir ev eşyaları ve elektronik eşya mağazasıdır. Müşterilere geniş bir ürün yelpazesi sunarak evlerini diledikleri gibi dekore etmelerine olanak sağlar.

Tarihçe

Evkur, 1997 yılında kurulmuş olup Türkiye genelinde birçok şubesi bulunmaktadır. İskenderun Şubesi ise 2005 yılında hizmete açılmıştır.

Fiyat Politikası

Evkur İskenderun Şubesi, uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı ilke edinmiştir. Ayrıca düzenledikleri kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sunar.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Kolay ödeme seçenekleri
Evkur İskenderun Şubesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefler. Uygun fiyatları ve geniş ürün seçenekleri ile ev alışverişlerinizde ilk tercihiniz olmaya adaydır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay İskenderun Evkur İskenderun Şubesi Yorumlar - 1

user334165

Hatay Evkur İskenderun Şubesi gerçekten geniş ve çeşitli ürün yelpazesi ile müşterilerine hizmet veriyor. Mağaza içi düzenlemesi oldukça kullanışlı ve temiz. Personeller de oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak bazen kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir alışveriş deneyimi yaşadım.Puan : 4

27 Ekim 2024
GÜLNUR AYDINNARI

GÜLNUR AYDINNARI

Burdan süpürge satın aldım ve önceden parasını ödedim başka şubeden getireceklerini söylediler fakaat 1 ay sonra ürünün olmadığını söylediler. Tüketici hakemine şikayet ettim kendilerini iade etmediler. paramı tam olarak 6 ay oldu taksidim bitti süpürgemi de alamadım paramı da alamadım.Asla alışveriş yapmayı tavsiye etmiyorum. Müşteri memnuniyetine dair hiçbir şey yok.

2023:12:28 19:55:44
Tina Group

Tina Group

Deprem den sonra nerede faaliyet gösteriyorsunuz? Ve ertelenen ödemeler tekrardan alınmaya başlandı mı?

2023:07:23 12:22:41
Ayhan Teker

Ayhan Teker

Aynı üründe Evkur internet sitesi ile kendi mağazası arasında 100 TL fark var.başka firma sitelerine göre ise Evkur mağazası 300 TL daha pahalı hiç mi birbirinizi takip etmiyorsunuz. Üstelik Nakit te.

2023:03:16 10:46:53
Filiz Zeynep

Filiz Zeynep

3 ay önce evkur'dan aldığım çekyat kol kısımları çizik geldi ertesi günü müracat ettim. 4.5defa hatalı ürün bildirimi yaptık 3ay geçmesine rağmen hiç kimse ilgilenmedi. Her taksit ödemeye gittiğimde helâl etmiyorum.sizi cimer'e şikayet ettim işinize gelmedi değilmi rezalet bir mağza sakın alış veriş yapmayın

2022:12:18 16:01:11
Alihan Işır

Alihan Işır

20 nisanda verdiğim sipariş 30 nisan oldu hala adres teyidine gelinmedi hadi onu geçtim ödemesini yaptığım iki ürünümde hala elime geçmedi müşteri hizmetlerini aradığımda daha siparişi vermeden özellikle sordum yasak olduğu halde kargonuz çalışıyor mu diye evet çalışıyor denildi bende buna güvenerek aldım ama gelmediği için tekrar aradım bu seferde sokağa çıkma yasaklarında getiremiyoruz dendi hadi bunu da geçtim bulunduğum bölgede haftada sadece 2 gün geliniyor dendi o iki gün hangi günler belli değil hiç gelen giden olmadı ne adres teyidine ne ürünleri getirmeye bu dönemde mağdur olmamak için güvenip alışveriş yapıyoruz ama mağdur ediliyoruz parasını birde peşin aldığınız ürünlerde yapmayın bari yazık bu kadar reklama insanları kandırmayın!!!

2020:04:30 13:21:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar 10:30–20:00

Hatay İskenderun 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı