Op. Dr. İlknur Sevinçli

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Op. Dr. İlknur Sevinçli - Hatay

Op. Dr. İlknur Sevinçli, Hatay şehrinde hizmet veren bir estetik cerrahidir. 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Sevinçli, estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve birçok başarılı operasyon gerçekleştirmiştir.

Tarihçe

Dr. İlknur Sevinçli, tıp eğitimini tamamladıktan sonra estetik cerrahi alanında uzmanlaşmış ve Hatay'da kendi kliniğini açmıştır. Yıllar içinde birçok hasta tarafından tercih edilen bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. İlknur Sevinçli, her hastasına özel bir tedavi planı oluşturarak uygun fiyatlar sunmaktadır.
  • Fiyatlar, yapılan operasyonun türüne ve hastanın ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir estetik cerrah tarafından hizmet verilmesi
  • Bireysel tedavi planları oluşturulması
  • Modern tekniklerin kullanılması
Op. Dr. İlknur Sevinçli'yi tercih etmeniz için en önemli neden, uzmanlığı ve hasta odaklı yaklaşımıdır. Her hasta için en iyi sonucu elde etmek ve memnuniyetlerini sağlamak için titizlikle çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Defne Hatay Op. Dr. İlknur Sevinçli Yorumlar - 1

user334157

Hatay Op. Dr. İlknur Sevinçli Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Tedavi sürecimde beni her adımda bilgilendirdi ve güven verdi. Kendisine sonsuz güveniyorum ve herkese tavsiye ediyorum.

26 Ekim 2024
Mehmet Aslanyürek

Mehmet Aslanyürek

Doktorumuzun önerisi üzerine şu an Antakya’da başka yerde ikili test olmadığı için mozaik hastanesine gitmek durumunda kaldık . Orada herhangi bir hekim seçmek zorunda olduğumuzdan İlknur Sevinç adındaki insanı tercih ettik sözde kadın doğum uzmanı olduğu yazıyordu . Daha önce kaybettiğimiz bir bebek ve hikayemiz olduğundan bu testi yapmamız gerektiğini doktorumuzun önerdiğini o yüzden orada olduğumuzu açıkladım . Eşini çağır dedi eşimde geldi . Bize ikili testin ne olduğunu biliyor musunuz diye sordu . Bildiğimizi söyledim açıklamamızı istedi açıkladım . Rahatsızdı maske takmıştı bize bakıp bebek gerizekalı olursa onu alacak mısınız diye sordu . Böyle bir soru beklemediğimiz ve böyle bir şeyi düşünmediğimiz için bilmiyoruz diye cevap verdik maskesini çıkarıp daha yüksek bir sesle bu testi neden yapıyorsunuz gerizekalı çıkarsa alacak mısınız diye bir daha bağırarak sordu . Eşim neden böyle konuşuyorsunuz diye sordu ve kadın bağırarak bu bebek gerizekalı ya da sakat olursa alacak mısınız diye soruyorum dedi . Eşim ağlayarak ve böyle konuştuğu için doktora çıkışarak odadan ayrıldı . Bebeğini kaybetmiş ve korkuları olan bir gebeye bu davranışı yapan bir hekimin bu hastanede ve ya herhangi başka bir hastanede bulunması bu şartlardaki şehrimiz için üzerinde durulması gereken bir konudur . Hastanede yönetimine gerekli dilekçe verildi ha bu arada hastane yönetimi yanındayken sözde hekim şahıs görüştüğümüz ilgiliyi arayıp bize test hakkında bilgi verdiğini bir anda bağırdığımızı iddia ederek böyle zır delileri hastaneye almamaları gerektiğini söylediğini telefondan duydum . Gerekli işlemler yapılana kadar bütün mercilere şikayet edeceğimi bildirmek isterim . Bir yıldız bile fazla ama vermek zorundaydım

2023:12:28 16:28:25
Buket Sagıroglu

Buket Sagıroglu

Yıllardan beri doktorumdur kendisi.her açıdan mükemmel bir doktordur.hastalarina yaklaşımı güler yüzlülüğü her soruyu cevaplandirmasi anlayışı mükemmel. Çok verimli bir hekim.sagolsun varolsun böyle hekimler.iyiki varsınız ilknur hnm

2023:12:09 11:02:14
Beren Eroğlu

Beren Eroğlu

Benim tanıdığım motivasyon ve enerjisi yüksek bebeğin ssğlığını düşünen normal doğumla anneyi koruyan efsane bir doktor abla ...

2022:07:16 18:25:25
Erkan Eroglu

Erkan Eroglu

Kadın doğum uzmanı olarak profesör abilerimiz ve yakınlarımıza rağmen tercih ettiğimiz memnun kaldığımız mesleğine aşık doktorumuz.

2022:07:12 16:27:38
Münire Çemtaş

Münire Çemtaş

Tanıdığım en iyi,en mükemmel doktorlardan…

2023:10:12 13:41:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Defne Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı