Dr. Hakan Bozkurt

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Dr. Hakan Bozkurt

Dr. Hakan Bozkurt, Hatay şehrinde hizmet veren bir dermatologdur. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Bozkurt, cilt sağlığı konusunda uzmanlaşmıştır. Hastalarına en iyi hizmeti sunmayı amaçlayan Dr. Bozkurt, son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri kullanmaktadır.

Tarihçe

Dr. Hakan Bozkurt, 2000 yılında mezun olduktan sonra dermatoloji alanında uzmanlaşmış ve Hatay'da kendi kliniğini açmıştır. Yıllar içinde birçok hasta tarafından tercih edilen bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri piyasa ortalamasının altındadır.
  • Tedavi ve işlemler için uygun fiyatlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Cilt sağlığı konusunda uzmanlaşmış bir ekip.
  • Son teknoloji ekipmanlar ve tedavi yöntemleri.
  • Hasta memnuniyetine önem veren bir yaklaşım.
Dr. Hakan Bozkurt'u tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekibi, uygun fiyat politikası ve hasta odaklı yaklaşımıyla size en iyi hizmeti sunmaya hazırdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Dr. Hakan Bozkurt Yorumlar - 1

user334147

Hatay Dr. Hakan Bozkurt gerçekten alanında uzman ve hasta ile iletişimi çok iyi bir doktor. Kendisine gittiğimde beni çok iyi dinledi ve detaylı bir şekilde muayene etti. Tedavi sürecimde de her adımda beni bilgilendirdi ve güven verdi. Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir doktor.

26 Ekim 2024
Sadık Aydın

Sadık Aydın

Hakan bozkurt hoca işini severek ve hakkıyla yapan hastasını tam anlamıyla dinleyip teşhisini koyup güzel bir şekilde ikna edip tedavisini eden güzel huylu ve karakterli yapıya sahip bir insan olduğunu gördüm memnun kaldım faydasını 'da anında yaşadım teşekkür ederim tavsiye ederim.

2022:05:13 06:37:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı