Feyruz Atar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay Feyruz Atar

Feyruz Atar, Hatay şehrinde bulunan bir geleneksel el sanatları atölyesidir. Atölye, el yapımı seramik ve çini ürünleri ile tanınmaktadır.

Tarihçe

Feyruz Atar, 1980 yılında aile tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, el sanatlarına olan tutkularını ve ustalıklarını geliştirerek müşterilerine benzersiz ürünler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Feyruz Atar, kaliteli el yapımı ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Fiyatlar, ürünün karmaşıklığına ve boyutuna göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • El yapımı seramik ve çini ürünleri
  • Geleneksel Hatay motifleri ve desenleri
  • Özgün tasarımlar ve kişiye özel sipariş imkanı
Feyruz Atar, Hatay'ın zengin kültürel mirasını yansıtan el yapımı ürünleri ile müşterilerine benzersiz bir deneyim sunmaktadır. Kaliteli ve özgün tasarımlarıyla evinize veya sevdiklerinize özel bir hediye seçeneği sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay Samandağ Feyruz Atar Yorumlar - 1

user334135

Hatay Feyruz Atar Doktor, alanında uzman ve deneyimli bir doktordur. Hastalarına karşı son derece ilgili ve anlayışlı davranır. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendirir ve onların endişelerini giderir. Kendisine güvenebileceğiniz bir doktordur. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Abdullah Arslan

Abdullah Arslan

Kesinlikle tavsiye etmiyorum randevusuz sistem arayıp yerindemi diye sorduğumuzda orada olduğunu söyleyip saatlerce sizi bekletiyorlar.

2023:10:30 16:04:44
Dilek Kalay

Dilek Kalay

Feyruz bey mükemmel bir doktor

2023:08:25 09:10:06
Cem mengüllü

Cem mengüllü

hatayda 1 numara tebrikler

2022:09:09 18:07:45
Hayat Güzel

Hayat Güzel

2024:01:24 08:29:43
Ayhan Randa

Ayhan Randa

2023:08:07 17:09:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı