Prof. Dr. Ertap Akoğlu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Prof. Dr. Ertap Akoğlu - Hatay

Prof. Dr. Ertap Akoğlu, Hatay şehrinde bulunan bir tıp merkezidir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalara geniş bir yelpazede hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Prof. Dr. Ertap Akoğlu, 2005 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana hastalarına kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Prof. Dr. Ertap Akoğlu, hastalarına adil ve rekabetçi fiyatlar sunmaktadır. Sağlık hizmetlerinin herkesin erişebileceği bir şekilde sunulmasına önem vermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli bir sağlık kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Geniş hizmet yelpazesi
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Prof. Dr. Ertap Akoğlu, hastalarına kaliteli, güvenilir ve erişilebilir sağlık hizmetleri sunarak fark yaratmaktadır. Uzman kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastaların sağlığına değer vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Prof. Dr. Ertap Akoğlu Yorumlar - 1

user334119

Hatay Prof. Dr. Ertap Akoğlu Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde hastalarını detaylı bir şekilde bilgilendiriyor ve her zaman yanlarında oluyor. Kendisine güvenebileceğim bir doktor olduğunu düşünüyorum. Puan : 5

26 Ekim 2024
Mehmet Yutmaz

Mehmet Yutmaz

Canınızı seviyorsanız bu adama gitmeyin. Bu kadar imkan varken bir röntgenle bakabileceği imkanlar varken bastırarak sizin canınız yanıyor mu umursamadan davranıyor. Sizi dinlemiyor, dikkate almıyor. Prof. olmuş ama insan olamamış.. Hala çok öfkeliyim.. Allah'a havale ediyorum..

2023:11:27 21:57:26
cihan inci

cihan inci

Hayatımda gördüğüm en ilgisiz , en somurtkan doktordu. Sanki devlet hastahanesine gittim . Şikayetlerimi dinledi bizlik bişey yok sorunun psikolojil dedi yolladı. Ama muayne ücreti ödedim. Halbuki sorunım psikolojil değil. Hasta olarak benimle hiç uğraşmadı 5 dakikada sağdı başından . Tavsiye kesinlikle etmem.

2023:09:09 19:52:48
Mehmet Buğdaycı

Mehmet Buğdaycı

Yorumlara bakarak ameliyat öncesi baya ön yargım vardı doktora karşı.Dilimden ameliyat oldum mizacı ve duruşu yapı itibariyle sert somurtkan mış gibi gözükebilir ama ameliyat öncesi ameliyattan korkmamamı sağlığım için gerekli olduğunu rahatlatıcı bir çok rahatlatıcı şey söyledi.ameliyata girdim çok şükür sağlığıma kavuştum.Ben memnun ayrıldım Allah razı olsun hocam

2023:12:23 13:41:54
Cengiz Şorbacı

Cengiz Şorbacı

Hayatım boyunca gördügüm en ilgisiz ve hastasına değer vermeyen bir doktor.bir hafta önce bademcik ameliyatı yaptı on yaşındaki Oğluma amaliyat sonrası tedavisini yarıda bıraktı mağdur etti çocuğumu.Özel hastane deyip ilgilenirler sanmayın.Ben hakkımı Allah a bıraktım.Aklınız varsa sakın bu doktora gitmeyin paranıza ve sağlığınıza yazık olur.

2023:09:28 11:18:19
Rutkay Taner

Rutkay Taner

Yaptığı ameliyatın arkasında malesef durmadı.burun deliğimde büyük bi yara izi bıraktı tekrardan yanına gittiğimde ben bunu düzeltemem artık o iz tamamen öyle kalacak gibi sanki ameliyatı ben yapmışım gibi kelimeler etti.gülerek makina yakmış ondan iz kalmış diyor.yani bu kadar basit olmamalı.gerçekten hiç bir şekilde önermiyorum gittiğime gideceğime bin pişman oldum.muayene için para veriyoruz toplam 1 dakika bile muayene etmedi.

2023:06:22 15:23:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı