Op. Dr. Yasin Mersin

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Op. Dr. Yasin Mersin - Hatay

Op. Dr. Yasin Mersin, Hatay şehrinde hizmet veren deneyimli bir plastik cerrahıdır. Estetik ve rekonstrüktif cerrahi alanında uzmanlaşmış olan Dr. Mersin, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Op. Dr. Yasin Mersin, uzun yıllardır plastik cerrahi alanında çalışmaktadır ve birçok başarılı operasyona imza atmıştır. Hastalarının memnuniyeti ve sağlığı her zaman önceliği olmuştur.

Fiyat Politikası

  • Op. Dr. Yasin Mersin, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.
  • Fiyatlandırma, yapılan operasyonun türüne ve hastanın ihtiyaçlarına göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman bir plastik cerrahı tarafından hizmet verilmesi
  • Kaliteli ve güvenilir operasyonlar
  • Hasta memnuniyetine önem verilmesi
Op. Dr. Yasin Mersin'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzmanlığı, deneyimi ve hasta odaklı yaklaşımı sayesinde size en iyi hizmeti sunacağından emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Op. Dr. Yasin Mersin Yorumlar - 1

user334077

Hatay Op. Dr. Yasin Mersin Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman bir doktor. Kendisiyle yaptığım tedavi sürecinden çok memnun kaldım. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Buket Sarıgül

Buket Sarıgül

Ayda hanım hakkında çok güzel şeyler duymuştum zaten. tanıdıklarım hep memnundu. Muayene ücreti diğer hastaneler ile aynı, hatta daha da uygun. Ben iki kez muayeneye gittim. İkisinde de çok sıra beklemedim. Ayda hanımın yanına gidecekseniz mutlaka randevu almalısınız. Randevusuz kabul etmiyor, etse de biraz beklemeniz gerekiyor. Ama kalabalık ve boğucu bir hastane değil aksine tüm doktor ve calisanlari çok ilgili ve güleryüzlü. çok memnun kaldım, kesinlikle tavsiye ederim.

2022:03:08 08:00:52
Baba Funky

Baba Funky

Allah buraya yolu düşenin yardımcısı olsun. Heryerde 100 TL olan muayne ücreti 120 TL. Hadi onu geçtim çok önemli değil.Tam 1 saat AYAKTA VE 50 KİŞİ İLE BİRLİKTE sıra bekledim ve önümde 8 kişi daha vardı.. Sözde şifa bulmaya gelinen bir yerde pandemi döneminde 50 kişiyi bir koridora dizmişler ve randevu sistemi yok yani kalabalik bir insan gurubu doktorun yanina kim nasıl giriyor ortada nasıl bir düzen var bilen yok . Çağırılmadan herkes lap lap giriyor çıkıyor odaya.. koridorda beklerken Sosyal mesafe denen bişey de yok çünkü çok kalabalık herkesi oraya doldurmuşlar "sıranız gelince doktor sizi çağıracak" diye ve oyle bir mesafe koyma imkani yok sizi cagiranda yok, ne zaman muayne olacaginiz tam bir muamma... Bebeğiyle geleni öncelikli alıyorlar, yaşlı hastayı öncelikli alıyorlar, sağlık personelini öncelikli alıyorlar... derken siz isterseniz saat 9'da gelmiş olun ve benim gibi 1 saattir bekliyor olun..Kimsenin umrunda değil.. arada kontrol muaynesine gelen, tahliline baktıracak olan vs derken giderek o gün muayne olabilme umudunuzu kaybediyorsunuz... En az 2 saat beklersiniz, kimseninde unrunda olmazsınız. Önemli değilsiniz. Burda insana değer vermiyorlar. İnsana insan muamelesi yapmiyorlar.. kaldıramayacakları bir yoğunluk var. Stresli olmayan hiçbir insan görmedim. Bir kaç kişi görevlilerle tartıştı vs... Sonuç olarak ben fişimi iptal ettim,paramı geri aldım ve burada muayne olmaktan vazgeçtim. Birdaha da asla önünden bile geçmem. Zamanı ve sağlığı kıymetli olan herkese sağlık hizmeti almadan önce gidecekleri yeri araştırmalarını ve dikkatli seçim yapmalarını tavsiye ederim.Devlet hastanesinde randevu alıp gitseniz kesin daha az beklersiniz..

2020:06:29 14:15:33
Erhan Imseytoglu

Erhan Imseytoglu

İşinin ehli ve insanlığı ile çoğu doktora örnek olacak bir kişilik 🙏 Emeğinize yüreğinize sağlık kıymetli hocam ❤️

2023:01:06 07:56:25
Bünyamin Asarcıklı

Bünyamin Asarcıklı

İlgisiyle, alakasıyla, mütevaziliğiyle, yardımseverliğiyle kısaca herşeyiyle mükemmel bir insan kesinlikle Hatay’ın en güzide doktorlarındandır.

2023:01:06 08:28:29
Melis Yıldız

Melis Yıldız

Anneme EEG çekimi için gelmiştik Yaren hanım bizimle tatlı dili ve bilgisi ile bizi tereddüt ettirmeden çekimimizi yaptı. Doktorumuz Mustafa Beye de çok teşekkür ediyoruz.

2022:01:13 18:05:28

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı