Hatay Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE,OP DR HASAN KAYNAK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE

Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE, Hatay şehrinde bulunan önde gelen kulak burun boğaz kliniklerinden biridir. Kliniğimiz, uzman hekimler ve deneyimli personeli ile hastalarına kaliteli sağlık hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE, 2005 yılında Dr. Hasan Kaynak tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, kliniğimiz binlerce hastaya hizmet vermiş ve birçok başarılı tedavi gerçekleştirmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 150 TL
  • Ameliyat ve tedavi fiyatları: Hasta durumuna göre değişkenlik göstermektedir.

Önemli Özellikler

  • Uzman hekimler ve deneyimli personel
  • Modern tıbbi ekipmanlar ve teknolojiler
  • Hasta odaklı ve etik değerlere bağlı hizmet anlayışı
Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE, hastalarına en iyi sağlık hizmetini sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve yenilikleri takip etmektedir. Hasta memnuniyeti ve sağlık standartlarına verdiği önem ile tercih edilmesi gereken bir klinik olarak öne çıkmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Hatay Antakya Kulak Burun Boğaz Kliniği-MUAYENEHANE,OP DR HASAN KAYNAK Yorumlar - 1

user334043

Op. Dr. Hasan Kaynak'a burun ameliyatı için gittim ve çok memnun kaldım. Kendisi çok ilgili, güler yüzlü ve alanında uzman bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrasında da sürekli benimle iletişim halinde oldu. Ameliyat sonrası da herhangi bir komplikasyon yaşamadım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

26 Ekim 2024
Kenan Kantarci

Kenan Kantarci

Hekimliği, insanlığı, sıcak ve samimi duruşu insan güven veriyor. Başarıları duruşunu destekleyen cok önemli bir unsur. Ne zaman hekimliğine ihtiyac hissetsem, en ufak bir tereddüt yaşamadan ve tedavi sonucu iyilesecegimden emin olarak muayenehanesinden ayrılık ve istisnasını dahi yaşamadan her zaman tedavinin sonucuna ulaşmışımdır. Emsalleri çok varlığı daim olsun Hasan hocamızın 🙏🌹🥰

2022:08:26 17:37:58
ahmet tok

ahmet tok

Yaklaşık 15 yıldır Hasan beyle tanışıyoruz.Çocuğumun operasyonunu da kendisi yaptı.Bilgisi, tanı ve teşhis konusundaki dikkati ile Hatay'ın en iyi K.B.B doktorlarından biri olduğunu çok rahat söyleyebilirim. Tanımaktan gurur duyduğum bir insandır.

2022:08:26 09:45:07
Cemile Mengüllüoğlu

Cemile Mengüllüoğlu

Dr Hasan Kaynağa çok teşekkür ediyorum oğlum hasan beyin sayesinde iyileşti kulağında çok ciddi sıkıntılar vardı ameliyatsız iyileşmez diyorlardı gitmediğim doktor kalmadı verdiği tedavi sayesinde sağlığına kavuştu Hatay da böyle bir doktorun çalışıyor olması hatay için çok büyük bir şans teşekkür ediyorum hocam

2022:08:24 18:19:38
Orhan Yeniocak

Orhan Yeniocak

Dr. Hasan KAYNAK abimizle yaklaşık 30 yıllık bir tanisikligimiz var. Teşhis ve tedavisine çok güvendiğim, çok başarılı bir doktor. Sürekli kendini yeniligen, tip alanındaki gelişmeleri özellikle kendi branşında olan seminerlere katılarak yakından takip etmektedir. Aileden biri hastalanınca ilk danistigimiz kişidir. Iyiki varsınız.

2022:08:24 08:11:26
Dilek Opuz

Dilek Opuz

Ben İzmir'de ikamet etmekteyim . Çok uzun süre işitme kaybı nedeniyle sıkıntı yaşadım. Yaz tatilinde Antakyada bulunduğum bir dönemde KBB uzmanı Dr. Hasan Kaynak'a muayene olmam tavsiye edildi. Bu muayene sonrası hayatım değişti diyebilirim . Çok doğru bir teşhisle olmam gereken operasyonu belirtti ve ben bu operasyon sonrasında yeniden işitmeye başladım. Ona ne kadar teşekkür etsem azdır.

2022:07:16 12:05:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi 09:00–13:00
  • Pazar Kapalı

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı