Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik-Hatay Kanal Tedavisi Uzmanı,Zirkonyum Diş Kaplama,Lamina Diş,İmplant Tedavisi,

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik-Hatay Kanal Tedavisi Uzmanı

Hatay şehrinde hizmet veren Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik, uzmanlık alanları arasında Kanal Tedavisi, Zirkonyum Diş Kaplama, Lamina Diş ve İmplant Tedavisi bulunmaktadır.

Tarihçe

Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik, uzun yıllardır Hatay'da hizmet vermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla, hastalarına en kaliteli diş tedavisi hizmetini sunmayı amaçlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Tedavi fiyatları, hastanın ihtiyacına ve tedavi sürecine göre değişkenlik gösterebilir.
  • Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik, hastalarına uygun ödeme seçenekleri sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Güncel ve modern tedavi yöntemleri
  • Hijyenik ve konforlu ortam
  • Hastaların memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Diş sağlığınızı önemseyen ve en iyi tedaviyi almanızı sağlayan Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik'i tercih etmek, sağlıklı ve güzel bir gülüşe sahip olmanızı sağlayacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Defne Hatay Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik-Hatay Kanal Tedavisi Uzmanı,Zirkonyum Diş Kaplama,Lamina Diş,İmplant Tedavisi, Yorumlar - 1

user333883

Hatay Diş Hekimi Ezgi Kavvas Çelik & Hakan Çelik'e implant tedavisi için gittim. Tedavi sürecinde çok profesyonel ve titiz bir şekilde ilgilendiler. Sonuçtan çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
ümmühan bilici

ümmühan bilici

Hangi doktora gittiysem çekim ve implant önerdiler. Ama tekrardan kanal tedavisi yaparak dişim kurtardılar. Hem maddi hem manevi konuda beni rahatlatan işinde Hatay’daki en iyi kanal tedavi uzmanı. Çok teşekkür ederim iyiki sizinle karşılaştık hakan hocam.

2022:07:09 22:44:21
Dilek Uyar

Dilek Uyar

panaramik röntgen çekiminden sonra diş hekimi hakan bey kanal tedavisi gerektiğini söyledi yakından bir röntgen daha aldı ve tedaviye başladık.önceki kanal tedavilerinde defalarca dişçiye gidip gelmek zorunda kalmıştım. burada tek seansta tedavim bitti ve ağrım geçti. kendisine çok teşekkür ederim.

2022:08:04 10:47:10
Gökmen Aşkar

Gökmen Aşkar

Ön dişlerimi dolgu yaptım profesyonel iş yaptılar orjinali gibi oldu elinize sağlık...

2023:01:29 09:10:22
Didem Avci

Didem Avci

Temiz ve profesyönel bir klinik

2022:09:01 13:01:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–19:00
  • Salı 10:00–19:00
  • Çarşamba 10:00–19:00
  • Perşembe 10:00–19:00
  • Cuma 10:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–14:00
  • Pazar Kapalı

Defne Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı