Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Hatay

Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Hatay şehrinde hizmet veren modern ve yenilikçi bir diş kliniğidir. Müşterilerine geniş bir yelpazede diş sağlığı hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2010 yılında Dr. Ayşe Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla bölgenin önde gelen diş kliniklerinden biri olmayı başarmıştır.

Fiyat Politikası

  • Genel muayene ücreti: 100 TL
  • Diş temizliği: 200 TL
  • Kanal tedavisi: 500 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş teknolojiye sahip ekipmanlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla size en iyi diş sağlığı hizmetini sunmayı hedeflemektedir. Siz de sağlıklı bir gülüş için Zen Dental'i tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user333861

Hatay Zen Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde Diş Hekimi ile çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde bana gerekli olan tüm bilgileri detaylı bir şekilde açıkladı ve işini titizlikle yaptı. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Semiha Arslan

Semiha Arslan

Bilgi, beceri ve kalitesine güvenerek tedavi olabileceğiniz bir klinik. İlkay beye tavsiye üzerine muayene olduk. Kendisinin ilgisinden ve yaptığı tedavilerden çok memnun kaldık. İlkay ve Suphi beye ve tüm klinik ekibine ilgilerinden ve titiz çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

2022:04:26 13:10:29
Onur Özkan

Onur Özkan

Son derece temiz ve ferah bir klinik. Mimari dizayn çok hoş ve kaliteli yüksek teknolojili aletlerle çalışıyorlar. Tüm çalışanlar güleryüzlü ve cana yakın. İmplant işlemimi hızlı ve ağrısız şekilde gerçekleştiren ağız diş ve çene cerrahisi uzmanı Suphi beye ekstradan teşekkür ederim🤗

2022:04:05 20:10:34
Dilara Aydın

Dilara Aydın

Yaşadığımız şehirde böyle bir kliniğin açılmış olması büyük şans kapıdan girer girmez kendinizi güvende hissediyorsunuz bilgi,güler yüz,hijyen,konfor tek adreste toplanmış. Özellikle Dt. Muazzez hanıma çok teşekkür ederim ölmüş dişimi kanal tedavisiyle yeniden canlandırdı. Herkese tavsiye edebileceğim en iyi doktorlar ve en iyi klinik..

2022:04:05 09:00:42
Bergin Gökdeniz

Bergin Gökdeniz

Zen Dental’e, Hatay’a bir seyahatimde gittim. Kanallı azı dişim kırılmıştı. Dişim çekildi ve implant yapıldı. Şimdi implant üstü protezim için ölçü alındı. Ben de bu tedavileri yapan bir hekim olarak sonsuz güvenle koltuklarına oturdum ve ağrısız, acısız, sorunsuz bir tedavi süreci yasadım. Kliniğin, aletlerin hijyeni, güler yüzlü doktor ve personel de içinizi sonsuz rahatlatıyor. Başta protez ve cerrahi uzmanları olmak üzere tüm ekibe tesekkürlerimi sunuyorum 🙏🏼

2022:04:05 17:00:18
Büşra Üzel Yücel

Büşra Üzel Yücel

öncelikle diş hekimi korkumu yenmemi sağlayan zen dental ekibine çok teşekkür ederim. tavsiye üzerine geldim ve implantlarımı yaptırdım, çok memnun kaldım. özellikle suphi beyin ilgi ve alakası için kendisine teşekkür ederim, eli çok hafif bir doktor. kesinlikle tavsiye ediyorum.

2022:04:05 09:56:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–23:30
  • Salı 09:00–23:30
  • Çarşamba 09:00–23:30
  • Perşembe 09:00–23:30
  • Cuma 09:00–23:30
  • Cumartesi 09:00–23:30
  • Pazar Kapalı

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı