Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Shell Hatay

Shell, dünyanın önde gelen enerji ve petrokimya şirketlerinden biridir. Hatay şehrinde de birçok şubesi bulunmaktadır. Shell, akaryakıt istasyonları, marketler ve araç bakım servisleri gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

Shell, 1907 yılında Hollanda'da kurulmuş olup, o günden bu yana dünya çapında geniş bir müşteri kitlesine hizmet vermektedir. Hatay'daki ilk Shell istasyonu ise 1990 yılında açılmıştır.

Fiyat Politikası

Shell, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Yüksek kaliteli akaryakıt ve motor yağları
  • Marketlerde geniş ürün yelpazesi
  • Araç bakım servisleri
  • 24 saat hizmet veren istasyonlar
Shell'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli ürünleri, geniş hizmet yelpazesi ve müşteri memnuniyetine verdiği önem ile Shell, Hatay'da tercih edilen bir markadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Shell Yorumlar - 1

user333837

Hatay Shell Bakkal oldukça temiz ve düzenli bir market. Çeşitli ürünleri bulunmakta ve personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatları da oldukça makul. Her zaman tercih ettiğim bir market.

26 Ekim 2024
Osman Özmen

Osman Özmen

Yakıtımı alıp WC ye girmek istedim giremedim. Kapının önüne bir duba koymuşlar, arızalı bahanesiyle kimseyi sokmuyorlar. Ama büyük ihtimal WC kirlenmesin diyedir. Günlük milyon kazanan bir istasyon sahibi kenefi vatandaşına çok görüyor

2021:02:22 11:00:35
Şenol Günaydın

Şenol Günaydın

Arkadaşlar sürekli yakıtımı buradan aldım..hiçbir zaman başka yere gitmedim belli bi süre sonra aracımda arıza oldu...Tamirci aracın EGR'sini söküp çıkardığın da gördüğüme inanamadım resmen bütün delikler pislikten kapanmıştı...Malesef burada satılan yakıt diğer shell'lerde satılan ile aynı değil...Ayrıca marketten sigara alırken kart ile çekim yapmadıklarını söylüyorlar gerekçe olarak patron öyle söyledi diyorlar..Yanı vergi kaçırmak için sizi mağdur ediyorlar...UZAK DURUN SHELL olduğu için inanmayın

2021:01:01 00:38:24
Semir Köseoğlu

Semir Köseoğlu

Bir kere güler yüzlü degil ilgi alaka sıfır oradaki çalışanın haddine mi ne kadar akaryakıt koyacağıma dair yorum yapıyor 20 tl benzin aldım boş boş konuşuyor emekçi arkadaş.

2021:10:30 10:59:08
Ertugrul San

Ertugrul San

İyi hizmet

2022:12:03 04:53:24
Cemal Bey

Cemal Bey

2019:05:13 07:41:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı