Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Hatay şehrinde bulunan öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 10 yılı aşkın bir süredir hizmet veren poliklinik, modern teknolojileri ve deneyimli uzman kadrosuyla hastalarına kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2010 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen poliklinik, binlerce hastaya sağlıklı ve güzel gülüşler kazandırmıştır.

Hizmetler

  • Genel diş muayeneleri
  • Diş temizliği
  • Diş beyazlatma
  • Dolgu uygulamaları
  • Kanal tedavisi
  • Diş çekimi

Fiyat Politikası

Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi için polikliniği arayabilirsiniz.

Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, uzman kadrosu, modern ekipmanları ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Sağlıklı bir gülüş için sizleri bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user333835

Hatay Pia Dental Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Poliklinik de oldukça temiz ve hijyenikti. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
baykal tıkansak

baykal tıkansak

Piadental Serinyol-Hatay Şubesi'nde 14.11.2023 tarihinde 2 adet yirmilik dişim çekildi. Bir dişim oldukça kolay çekildi ancak diğerinin çekimi uzun ve teferruatlıydı. Bu durumlar çok normal olmakla birlikte, aynı hafta içerisinde zor çekilen dişimin olduğu tarafta çok ağrılı bir süreç başladı 3 gün sonra ağrılarım şiddetlenince kendi isteğimle tekrar kontrole gidip bir problem olup olmadığını öğrenmek istedim, kontrol gerçekleştirildi, temizlendi, herhangi bir sıkıntı olmadığı söylenerek gönderildim. Yurt dışında olacağım için çekimin ve kontrolün daha da özenli yapılmasını rica etmiştim. 15.12.2023 tarihinde aynı bölgede şişlik, ağrı ve diş etinde kızarma oluşmaya başladı, içerisinde kemiksi bir yapı görünüyordu. Diş hekimi bir arkadaşıma danışarak kök kalmış olabileceğini öğrendim. Kök aynı bölgeden çıkarıldı. Depremden sonra özenilmiş çok temiz bir klinik ancak bu kadar acı ve parayı hak ettiğini düşünmüyorum. Özensiz gerçekleştirilen bir tedavi süreci oldu benim için.

2023:12:22 19:03:42
Sedat dağdelen

Sedat dağdelen

6 yaşında ki oğlumuz için gittik, çocuk diş hekimi Mert beyden gerçekten çok memnun kaldık , iletişimi ve bizleri rahatlatarak işlem yapması çok iyiydi gönül rahatlığıyla çocuğunuzu götürebilirsiniz..

2024:01:02 20:31:58
Dilara Agca

Dilara Agca

Merhaba sevgili Pia Dental Ekibi,Hepinize çok teşekkür etmek istiyorum, harika bir ekipsiniz. Asistanlar ve doktorlar tek kelimeyle harikaydı!! Ve anneme iyi baktılar. Görüşmenin 1. gününden itibaren korkuları ve endişeleri giderildi + Dokturlarin güveni verildi. Sözünü tuttu ve annem onun dileğini gerçekleştirdi. Tekrar gülümseyebilir, tekrar mutlu ve ışıltılıdır.Doktor Abdülhakim Günay, dişleri bir hafta içinde hazırlayacağına söz verdi. 4 implant, üst dişlerin tamamı zirkonyum kaplama ve alt dişler cila ile beyazlatılmıştır.Her şey mükemmel, acısız ve çok güvenilir bir şekilde gitti! Ve bu 8 gün içinde!! Süperrr doktor süper yardımcıları. Her şey için çok teşekkür ederim 😊8 gün sonra Almanya'ya geri döndük ve bu güne kadar her şeyin yolunda olup olmadığını, acı içinde olup olmadıklarını veya başka bir şey olup olmadığını öğrenmek için bizi aradılar. Bizim burada da böyle özenli doktorlara ihtiyacımız var. Çok saygılı ve çok empatik insanlar. Dişlerimizle ilgili herhangi bir problemimiz olduğunda mutlaka size geri döneceğiz.Tüm ekibe en iyi dileklerimle ve hayatlarında iyi şanslar dilerizAğca ailesiHallo Liebes Pia Dental Team,Ich möchte mich bei euch allem Herzlichst bedanken, ihr seid ein tolles Team. Die Assistentinnen und die Ärzte waren einfach Super!! Und haben sich gut um meine Mama gekümmert. Man hat ihr von Tag 1 der Besprechung ihre Ängste und Sorge genommen + ihren Vetrauen geschenkt. Er hat sein Versprechen gehalten und Mama Ihren Wunsch erfüllt. Sie kann wieder lächeln, ist fröhlich und strahlt wieder.Der Arzt Abdulhakim Günay hat uns Versprochen die Zähne innerhalb einer Woche alles fertig zu machen. 4 Implantate, die oberen Zähne alles mit Kronen und die unteren gebleached mit poliert.Es lief alles einwandfrei, schmerzfrei und sehr zuverlässig von allen Mitarbeitern! Und das innerhalb 8 Tage!! Superrr Arzt super Assistenten. Vielen vielen herzlichen Dank für alles😊Nach den 8 Tagen sind wir zurück nach Deutschland geflogen und bis heute rufen sie uns an um zu wissen ob alles gut läuft ob sie schmerzen hat oder sonstiges. Solche Aufmerksame Ärzte brauchen wir hier auch. Sehr respektvoll und sehr einfühlsame Menschen. Wir kommen mit Sicherheit immer wieder zu Ihnen wenn wir irgendwelche Probleme haben mit Zähnen.Liebe Grüsse an das gesamte Team und viel Erfolg für euer LebenFamilie Agca

2022:09:23 17:28:54
Güzide Bilgin

Güzide Bilgin

İki gün önce 6 yaşındaki kızımın ilk diş tedavisi için Ayşegül Hanım dan randevu aldık. Karşılama görevlileri dahil olmak üzere herkes gayet güler yüzlü ve samimi olarak bizleri karşıladılar. İlk deneyim olduğu için DT.Aysegul Hanım kızıma tüm cihazları tanıttı ve tedavi süreci hakkında bilgi verdi. Bazı anlarda korkan kızımı görevli ablalarıyla resim yaparak sakinlestirdiler. Zor bir tedavi olmasına rağmen gayet sabırlı ve teskin edici cümlelerle tedaviyi tamamladılar. Tedavi bitiminde eğer isterse yüz boyama yapabileceklerini söylediler. Yine tedavi bitiminde cesaret madalyası vererek kızımın ordan sağlıklı ve mutlu olarak ayrılmasını sağladılar. Hekimimiz Ayşegül Hanım'a ve Piadental ekibine çok teşekkür ederiz

2022:11:18 06:01:39
Büşra Bilgin

Büşra Bilgin

Öncelikle sevgili, güler yüzlü ve işinde büyük bir incelikle çalışan doktorum Seyfullah Utku Öztürk’e, her şeyi mükemmel ve eksiksiz bir şekilde asiste eden asistanı Yasemin hanıma çok teşekkür ediyorum. Tedavim boyunca üst düzey dikkat ve özveriyle şikayetlerimi dinleyip hepsine çözüm buldular, karar süreçlerimde her şeyi detaylarıyla açıklayıp yardımcı oldular. Ayrıca klinik çalışanlarına ve stajyer öğrencilerine de teşekkür ediyorum ☺️🙏🏻 Kısa sürede arkadaş gibi olduk. Yapılabilecek en iyi tercihi yapıp Pia Dental’i tercih ettiğim için memnun ve mutluyum. Huzurlu ve sorunsuz çalışma hayatı dilerim.

2022:07:28 14:57:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı