İstanbullu Ailesi Mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay İstanbullu Ailesi Mezarlığı

İstanbullu Ailesi Mezarlığı, Hatay şehrinde bulunan köklü bir mezarlık alanıdır. 1950'li yıllarda kurulan mezarlık, şehrin en eski ve en büyük mezarlıklarından biridir. İstanbullu Ailesi tarafından kurulan mezarlık, yıllar içinde genişleyerek bugünkü halini almıştır.

Tarihçe

Mezarlık, İstanbullu Ailesi'nin Hatay'daki köklerini ve bağlarını simgelemektedir. Aile, Hatay'a yerleştikten sonra burada bir mezarlık kurma kararı almış ve böylece İstanbullu Ailesi Mezarlığı ortaya çıkmıştır.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık alanı satın almak için farklı büyüklüklerde ve konumlarda mezarlık parselleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlar, mezarlık alanının büyüklüğüne ve konumuna göre değişiklik göstermektedir.
  • Mezarlık alanı satın alırken aileye özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Şehrin merkezi bir konumunda bulunması
  • Geniş ve bakımlı mezarlık alanı
  • Farklı büyüklüklerde mezarlık parselleri sunulması
  • Aileye özel ödeme seçenekleri
İstanbullu Ailesi Mezarlığı, Hatay'da sevdiklerinizi huzurlu bir şekilde uğurlayabileceğiniz, köklü ve güvenilir bir mezarlık alanıdır. Geniş ve bakımlı alanı ile dikkat çeken mezarlık, aileye özel ödeme seçenekleri ile de tercih edilmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay İstanbullu Ailesi Mezarlığı Yorumlar - 1

user333589

Hatay İstanbullu Ailesi Mezarlığı, oldukça bakımlı ve düzenli bir mezarlık. Burada sevdiklerini ziyaret etmek isteyenler için huzurlu bir ortam sunuyor. Mezar taşları temiz ve düzenli bir şekilde yerleştirilmiş. Ayrıca mezarlık içerisinde yeşillikler ve çiçeklerle süslenmiş alanlar da bulunuyor. Ziyaretçilere duygusal bir atmosfer sunan bu mezarlık, ailelerin sevdiklerini ziyaret etmeleri için ideal bir mekan. Puan : 5

26 Ekim 2024
Seyit Mecit METE

Seyit Mecit METE

İstanbullu Ailesi Mezarlığı Antakya'nın yüksek yamacında huzur dolu muhteşem Antakya manzaralı bir aile mezarlığıdır. Burada mezarı bulunanların tümüne rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Işıklar içinde yatsınlar. Geride kalanlarına sağlıklı uzun ömürler dilerim.

2021:12:29 21:56:44
Sermin Sinem Mete

Sermin Sinem Mete

2022:01:04 05:08:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı