Hatay Büyükşehir Belediyesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Hatay Büyükşehir Belediyesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay şehrinde hizmet veren bir kamu kuruluşudur. Şehrin genel yönetiminden sorumlu olan belediye, çeşitli hizmetler sunarak şehir sakinlerinin yaşam kalitesini artırmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Hatay Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılında çıkarılan bir yasa ile kurulmuştur. O tarihten bu yana şehrin altyapı, ulaşım, çevre düzenlemesi gibi birçok alanda çalışmalar yapmaktadır.

Hizmetler

  • Altyapı hizmetleri
  • Ulaşım planlaması
  • Çevre düzenlemesi
  • Kültürel etkinlikler
Hatay Büyükşehir Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlayan önemli bir kuruluştur. Profesyonel ekipleri ve geniş hizmet yelpazesi ile şehir sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Hatay Büyükşehir Belediyesi Yorumlar - 1

user333579

Hatay Büyükşehir Belediyesi Belediye Binası modern ve estetik bir tasarıma sahip. Şehrin merkezi konumunda olması ve kolay ulaşılabilir olması da büyük bir avantaj. İç mekan düzenlemesi de oldukça kullanışlı ve ferah. Ancak bazı eksikliklerin olduğunu düşünüyorum, özellikle dış cephe bakımının daha düzenli yapılması gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak beğendiğim bir yapı.

26 Ekim 2024
Korhan Yapici

Korhan Yapici

Antakya'da Şehir Müzesi ve Eski Meclis Binası'nın olduğu meydanda, dikkat çekici, taş bir bina. Bu tip şık yapılar şehirde dikkat çekiyor.Belediyecilik olarak ise yapılması gereken çok şey var. Özellikle alt yapı konusunda. En ufak bir yağmurda sokaklarda sel oluşmaya başlıyor.Yaşam alanı olarak değerlendirilebilecek muhteşem bir Asi Nehri var. Ama değeri bilinmiyor. Örnek almak için Eskişehir'i görmenizi, Porsuk'un çevresinin nasıl değerlendirildiğini görmenizi isterim.

2022:11:29 20:20:33
Ezer Kapan

Ezer Kapan

Arsuz'da depremzedeyim... hasar kaydı yapamıyoruz evimiz çöktü. belediyenizin sitesine dahi girilmiyor. arsuz belediyesi de öyle. adres beyanı lazım o da halledilmiyor. hasar tespiti için yazmadığım yer kalmadı. arıyorum telefonunuz açılmıyor çalmıyor bile. mailiniz var geri gönderiyorsunuz sunucunuzu iptal etmişsiniz! nerdesiniz! nerdeeee!!!!!!!!!!! mağduruz!

2023:02:15 12:54:45
Serhan Eraldemir

Serhan Eraldemir

yapilan yeni batti cikti projesi iskenderun icin baya olumlu ama dolmus duraklari biraz sıkıntili fakat buyuk sehir belediyesi sagolsun halkimiza ucretsiz otobus tahsis etmis

2017:07:14 20:54:54
Ferhat Toker

Ferhat Toker

Karayılan mahallesinde ikamet ediyorum. O bölgede Payas, Dörtyol, İskenderun yollar, çevre berbat ötesi. Katmadeğer kazandıran bölgenin bu denli sahipsiz olmasını kim kime nasıl izah ediyor anlayamıyorum. Eşimden dolayı Antakya'ya geliyorum yollar berbat ötesi. Belediye başkanları, milletvekilleri, gelen bakanlar hangi yolları kullanıyor merak ediyorum. Düşüncem, Medeniyetler beşiğinde medeniyetten uzaklaşmak...

2022:12:16 14:08:30
aycan çalışkan

aycan çalışkan

Sayın yetkili (HATAY BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)Arsuz BLD. Karaağaç Şarkkonak mahallesinde ikamet etmekteyim. Bu bölgenin insanı olarak arsuz belediyesinden hizmet almamı HATAY B.Ş.B olarak siz mi engelliyorsunuz? Veya Büyük Şehir olarak ilçe beldelere halka hizmet etmemeleri görevlerini yerine getirmemeleri için teşvik ediyormusunuz?Gerek sosyal medyadan gerekse telefon üzerinden iletişim kurmaya çalışsakta Arsuz belediyesinden halkına ve seçmenine hizmet etme yardımcı olma hayatı kolaylaştırma gibi bir çabaları olmadığını görüyor ve büyük bir hayal kırıklığı yaşıyoruz.En son sözde yapılan iskenderun arsuz karayolunun eğiminden kaynaklı fakat arsuz belediyesinin hiçbir zaman yağmur suyu kanalının bakımını yapmamasından dolayı sürekli değil hep tıkalı kalmasından dolayı evimi ve civardaki iş yerlerini su basmakta eve dahi girmekte sıkıntı yaşamaktayız. Bölge belediyesi bu duruma kayıtsız kalarak destek olmamaktadır. Acaba büyük şehir olarak böyle bir talimat vermiş olabilirmisiniz.?Sonuç olarak arsuz belediyesinden hizmet alma hakkımızın engellenmesine kayıtsız kalamayız. Bir defa belediye kontrole geldi ama “aaaa burası tıkanmış dedi “ ve gitti.Umarım sorunun çözülmesi için belediye olarak ve büyük şehir belediyesi olarak üzerinize düşeni yapacağınızı düşünüyorum.İyi çalışmalar dilerim. Sandıkta görüşmek üzere. Teşekkürler.Aycan çalışkan(Arsuz bld. Karaağaç şarkkonak mahallesi atatürk caddesi ile yarıkkaya caddesi no:280)

2022:03:01 15:59:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı