Şehitlik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Şehitlik Hatay

Şehitlik, Hatay şehrinde bulunan önemli bir tarihi mekandır. Burası, şehit olan askerlerin anısına yapılmış bir anıt mezarlık olarak hizmet vermektedir.

Tarihçe

Şehitlik, Hatay'ın kurtuluş savaşı sırasında şehit düşen askerlerin anısına 1920'li yıllarda inşa edilmiştir. O günden bu yana şehitlik, ziyaretçilerine tarihi bir atmosfer sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Şehitlik ziyarete ücretsizdir.

Önemli Özellikler

  • Tarihi bir mekan olması
  • Şehitlerin anısına yapılmış olması
  • Huzurlu bir ortam sunması
Şehitlik, Hatay şehrinde tarihi ve manevi bir öneme sahip olan bir mekandır. Burayı ziyaret ederek şehitlerimizi anma ve onlara saygı gösterme fırsatı bulabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Şehitlik Yorumlar - 1

user333495

Hatay Şehitlik Mezarlık, şehitlerimize olan minnet ve saygımızı göstermek adına önemli bir mekan. Burada yatan kahramanların fedakarlıklarını düşünmek insanı duygulandırıyor. Mezarlık temiz ve düzenli bir şekilde bakımlı. Ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunuyor. Şehitlik Mezarlık, şehitlerimizin anısını yaşatmak adına önemli bir simge.

26 Ekim 2024
Exen

Exen

20 yaşında gencecik delikanlılar şehit olmuş kime ne? Fatmagül’ün suçunu düşünmek varken şehidimin suçu kime ne? Adını şehit koysak ne fark eder? Feriha varken bunu düşünmek niye? Ana karnında bir sabi pusu yemiş kimin umurunda? Hadi hep birlikte Kurtlar Vadisi Pusu seyretmeye. Evladını 20’sinde kaybeden ananın acısı kimin umrunda? Cemile’nin acısını düşünsene. Asıl yetenek vatana can vermek için canından vazgeçmek iken bırak bu edebiyatı Acunla Yetenek Sizsiniz Türkiye..

2018:11:01 17:44:39
Hüseyin Boz

Hüseyin Boz

Dünya da cennet kokusunu arıyorsanız uğramanız gerek ❤️

2023:05:21 10:37:28
resul yasak

resul yasak

Facebook da bulamadık burdan bulup paylaştım. Teşekkürler

2015:08:29 14:17:15
Hüseyin Erdoğan

Hüseyin Erdoğan

Duygusu olmayan insanlara bile duygu yüklüyor

2019:12:21 20:19:28
Nurcan Okay

Nurcan Okay

Benim evimin onu

2016:02:27 21:23:48

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı