Sonax Hatay

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Sonax Hatay

Sonax Hatay, Hatay şehrinde bulunan bir oto bakım ve temizlik merkezidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Sonax Hatay, oto bakım ve temizlik sektöründe uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Sonax Hatay, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmaktadır. Fiyatlar, hizmetin türüne ve aracın büyüklüğüne göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Oto bakım ve temizlik hizmetleri
  • Kaliteli ürünler kullanımı
  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Sonax Hatay, araçlarınızın bakımı ve temizliği konusunda güvenilir bir adres olup, kaliteli hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Sonax Hatay Yorumlar - 1

user333429

Hatay Sonax Hatay Oto Yıkama gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlarımı her zaman tertemiz ve parlak bir şekilde teslim alıyorum. Personelin ilgisi ve titizliği de çok memnun edici. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Orkun ERKAYIRAN

Orkun ERKAYIRAN

Müşteriye değer veren işini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir yer.Firma sahibi ilgili ve her konuda bilgi veren biri Mehmet Dağ Beyefendi.Aracımı koltukarını ve içini yıkatmak için randevu alıp gittim. Doğalgaz çalışması sebebi ile elektrik kesintisi olduğunu ve bugün aksaklık olursa kesinti sebebi ile uzayabileceğini söyledi. Yola çıkacağım için mağdur olmam adına bu bilgiyi verip sorun yaşamam için yardımcı oldu.Böylesi temizlik bakım için kimse bu fırsatı kaçırmak istemezken kendisi müşteriyi düşündüğü için mahcubiyet içinde durumu izah etti. Kendi elinde olmayan bir durum için fazlası ile ilgili ve yardımcı oldu.İç dış yıkama ücretini de böyle bir durum karşısında bir özür niyetine ücret talep etmedi.İnsana dokunan bir yaklaşım ile hizmet veren bir yer.Yer olarak ana yolun hemen alt sokağında, ana caddeden gelince gayet rahat ve konforlu bir girişi var.Yeterli genişlikte olan bir yer. yıkama, seramik kaplama bölümleri ayrı ve her araca itina ilgili personel özveri ile yaklaşıyor.Başarılar dilerim.

2021:08:17 09:37:06
Erol Kânoğlu

Erol Kânoğlu

Antakya'da alabileceğiniz en kaliteli, en iyi hizmet. Mehmet beye ve tüm çalışanlarına göstermiş oldukları ilgi ve verdikleri profesyonel hizmetten ötürü çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye edeceğim bir işletme. Herkese tavsiye ederim.

2022:06:18 15:21:39
Mehmet Çakır

Mehmet Çakır

Bej renk koltuk aracımı bugün sabah bırakıp öğle 1 civarlarında aldım. Mehmet bey yardımseverliğiyle çok ön plandaydı. Aracımın koltukları sıfır gibi oldu. İşlerini çok güzel yapıyorlar. Aldıkları para helal hoş olsun.

2021:07:28 15:30:06
Can Mutlu

Can Mutlu

Elinize saglik arabamin kaplamasi harika oldu sizi herkeze tavsiye edecem araba kaplamada ve ic dis temizlemede harikasiniz tesekürler

2022:09:23 13:22:06
Eth T

Eth T

F10 aracımıza seramik kaplama ve detaylı iç temizlik yapıldı, çokta iyi oldu. Mehmet bey çok ilgilendi sağolsun. Aracına değer verenlere Sonax’ı kesinlikle tavsiye ediyorum.

2021:09:28 09:58:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı