Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi

Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi, Hatay şehrinde hizmet veren bir temizlik merkezidir. İşletme, hem araçlarınızı hem de halılarınızı profesyonel bir şekilde temizlemektedir.

Tarihçe

Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlar, hizmet alınan alanın büyüklüğüne ve detayına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli temizlik malzemeleri kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Araç ve halı temizliği için özel teknikler
Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir. Profesyonel ekibi ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir temizlik merkezidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Antakya Oto Ve Halı Yıkama Merkezi Yorumlar - 1

user333419

Antakya Oto ve Halı Yıkama Merkezi gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Arabamı buraya getirdiğimde hem dışı hem de içi tertemiz bir şekilde yıkanıyor. Ayrıca halı yıkama hizmeti de oldukça başarılı. Personel de son derece ilgili ve profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Ahmet Türkmen

Ahmet Türkmen

14.00 gibi aradım bir saate gelebilir misiniz diye hayır denildi tekrar arayayım dedim ve işimi erteleyerek 16.30 a kadar bekleyeceğimi söyledim bana 16 gibi gelecekleri söylendi. Saat 17 gibi başka bi yeri arayarak halımı onlara verdim.

2019:02:23 14:20:22
Seyma Cosar

Seyma Cosar

Son 4/5 yıldır halılarimi gönderiyorum gayet memnunum. Hiçbir sorun yasamadim.Tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum. Iyi çalışmalar diliyorum

2021:04:04 09:32:53
Mevlüde Cangaz

Mevlüde Cangaz

Çok memnun kaldım, beyaz halının üzerindeki kocaman çay lekesini bile çıkardılar. Çok kibar ve güler yüzlüler👏👏👏

2021:04:23 11:05:24
PET HOME Petshop

PET HOME Petshop

Dürüst güvenilir. Tertemiz....

2023:09:17 21:01:55
İsimsiz Biri

İsimsiz Biri

Cok iyi

2021:02:03 14:27:39

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı