Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

OTTO Seramik Hatay

OTTO Seramik, Hatay şehrinde faaliyet gösteren bir seramik firmasıdır. 1995 yılında kurulan işletme, seramik sektöründe uzun yıllara dayanan deneyime sahiptir.

Tarihçe

OTTO Seramik, kurulduğu günden bu yana kaliteli ve estetik seramik ürünleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Sürekli olarak yenilikçi tasarımlar ve teknolojileri takip ederek, sektördeki lider konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

OTTO Seramik, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Fiyat politikası, müşterilere en iyi değeri sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve dayanıklı seramik ürünler
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışı
OTTO Seramik, estetik ve kaliteli seramik ürünleri ile müşterilerine uzun ömürlü ve şık bir yaşam alanı sunmaktadır. Profesyonel ekibi ve geniş ürün yelpazesi ile tercih edilmesi gereken bir seramik firmasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay OTTO seramik Yorumlar - 1

user333401

Hatay OTTO seramik Oto Yıkama hizmetinden çok memnun kaldım. Araç temizliği oldukça başarılıydı ve çalışanlar da son derece profesyonel ve ilgiliydi. Fiyat performans açısından da oldukça uygun bir hizmet sunuyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Semih Şakar

Semih Şakar

Tanımadığım bilmediğim bir yer google yorumlarına bakarak ilk defa geldim ve çok memnun kaldım. Aracima seramik kaplama ve cam filmi yaptırdım. İlk defa yaptıracak arkadaşlar için söylüyorum seramik olayını iyi araştırın bu işte önemli olan1- seramik öncesi uyguladığı işlemlerler ( demir tozu temizliği, pasta cila, detaylı yikama vs)2-uyguladigi seramigin markası kalitesi ( mafralabocosmatica)3- yaptığı işin arkasında durmasıBen bu 3 unu de burada buldum kesinlikle gelmenizi tavsiye ediyorum.

2021:08:11 08:20:44
Halil ibrahim Kılınç

Halil ibrahim Kılınç

Tanıdık vasıtasıyla gittim, detaylı temizlik yaptırdım.öncelikle memnun kalmadığımı belirtmek isterim. Sabah verdim akşam aldığımda çok detaylı bakma fırsatım olmamıştı.araç hazır dendi araca bindim. gösterge panelimdeki telefon tutacağı olan yapışkanlı ped yoktu. İstedim unuttuğu yerden getirdi verdi. vardır bir hayır dedim. ertesi gün arka paspaslari almak için dükkana tekrar gitmek durumunda kaldım, paspasi koymayı unutmuşlar. Daha sonraki gün araca detaylı bakınca arka koltuğu temizlik için söküp tekrar sadece takmışlar arka koltuğun emniyet kemerlerini takmamışlar ön koltuğa baktım soketin biri boşta takmamişlar. Aracın torpido gözündeki ve kol dayama kolcağının içindeki eşyalarımı gelişi güzel bir poşetin içine atmışlar ve ön panel sökmek için Çin'den set halinde aparat almıştım onlarda darma dağın bir vaziyette ve aparatlarin ambalajları kayıp. Dua ediyorum Allah'tan arkadaşın referansı ile gittim ya referanssiz gitseydim Allah muhafaza...Anlaşılan bizim sadece paramıza talipler. İşyeri sahibiyle görüştüğümde klasik esnaf ağzı ya kusura bakmayın falan filan... Bizim elemanlar işte...Size tavsiyem aracınızdan biseylerin unutulmasını veya kaybolmasını istemiyorsanız ya aracın başında bekleyin herşeyi siz takip edin veya başka bir temizleme yerine bakın. Hoşça ve esenlikle kalın.

2019:06:16 18:34:49
mustafa gök

mustafa gök

Mükemmel iscilik ve herseyden Önemlisi dürüst kişilik bilal beye teşekkür ediyorum gercekten esnafligin hakkini veriyor.Aracim bambaska oldu.

2018:12:03 21:35:19
otto seramik uygulama merkezi bilal Cakmak

otto seramik uygulama merkezi bilal Cakmak

Arabamın boyası parliyormus otto seramik e uğrayınca anladım :)

2018:06:06 12:36:36
Nurittin Şancı

Nurittin Şancı

10 numara 5 yıldız işinin ustası hakkını veren usta

2020:01:20 07:11:17

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–19:00
  • Salı 08:00–19:00
  • Çarşamba 08:00–19:00
  • Perşembe 08:00–19:00
  • Cuma 08:00–19:00
  • Cumartesi 08:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı