HATAY OTO LASTİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

HATAY OTO LASTİK

HATAY OTO LASTİK, Hatay şehrinde lastik sektöründe faaliyet gösteren bir işletmedir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan HATAY OTO LASTİK, lastik sektöründe uzun yıllardır hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, tecrübeli ve uzman kadrosuyla her türlü lastik ihtiyacını karşılamaktadır.

Fiyat Politikası

HATAY OTO LASTİK, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli lastikler sunmaktadır. Ayrıca, kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine ekonomik çözümler sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir lastikler
  • Uygun fiyatlar
  • Tecrübeli ve uzman kadro
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
HATAY OTO LASTİK, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve kaliteli hizmet sunan bir işletmedir. Uygun fiyatlarla kaliteli lastiklere sahip olmak isteyenler için tercih edilmesi gereken bir adres.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay HATAY OTO LASTİK Yorumlar - 1

user333381

Hatay Oto Lastik gerçekten çok profesyonel bir hizmet sunuyor. Aracımın lastik değişimini hızlı ve titiz bir şekilde yaptılar. Çalışanlar çok ilgili ve işlerini gerçekten iyi yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Furkan Çoban

Furkan Çoban

Bugün gittim lastikler için baya ilgililer, sağolsunlar çaylarını da içtim. Semih bey gerçekten işinin ehli bir abimiz gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz.

2023:07:20 18:42:30
Yusuf Karagündüz

Yusuf Karagündüz

Hatay oto lastik Antakya da bir numara diyebilirim efsane bir çalışması var yolda kaldım hızlı bı şekilde ulaştılar verdiğiniz emek için teşekkür ederim 🙏

2023:07:20 15:32:24
Gülay Kan

Gülay Kan

Yolda kaldım çok kısa sürede geldiler lastiğini yaptılar çokta güler yüzlü çocuklar Allah yollarını açık etsin

2023:07:20 14:12:48
Meryem Karakoyunlu

Meryem Karakoyunlu

Helal olsun verdiğim para h men yaptilar aracimi su cay kahve ikramlarida maşallah var

2023:07:20 21:41:34
Çağrı Can Açar

Çağrı Can Açar

Sahipleri gerçekten çok anlayışlı ve iyi insanlar işlerinde çok iyiler tavsiye ediyorum gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz

2023:07:20 16:53:03

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı