Hatay Dijital Oto Elektrik

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay Dijital Oto Elektrik

Hatay Dijital Oto Elektrik, Hatay şehrinde bulunan bir oto elektrik servisidir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde hizmet veren işletme, araçların elektrik sistemleri ile ilgili her türlü sorunu çözmektedir.

Tarihçe

2008 yılında kurulan Hatay Dijital Oto Elektrik, kurulduğu günden bu yana müşterilerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Deneyimli ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Fiyat Politikası

Hatay Dijital Oto Elektrik, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Her müşterinin bütçesine uygun çözümler sunarak, araçlarının elektrik sistemlerini en iyi şekilde tamir etmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve etkili çözümler
Hatay Dijital Oto Elektrik'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı sayesinde aracınızın elektrik sorunlarını en kısa sürede çözeceklerdir. Ayrıca uygun fiyat politikası ile bütçenizi zorlamadan aracınızı güvenle teslim edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Hatay Dijital Oto Elektrik Yorumlar - 1

user333379

Hatay Hatay Dijital Oto Elektrik Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımın elektrik sorununu kısa sürede çözüp, uygun fiyatla hizmet verdi. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Ekim 2024
Az Bilir

Az Bilir

Araç goturmedim sadece sormaya gittim ama bu kadar doymuş bir işyeri görmedim ne muhatap var ne sen necisin diyen var o ona yönlendiriyor o bir başkasına yakıta kıyın başka şehire götürün buradan iyidir bence

2023:11:02 08:18:24
ABDULLAH SAVCI

ABDULLAH SAVCI

Çok ilgisiz ve alakasısızİş bitti diye gittiğinizde bütün arızalar devam ederek reslm ediliyorGit gel bitmiyorİç plastik alsamlar sökülüyor kırılıyor olduğu gibi bırakılıyor.Benim emniye kemeri mekanizmasını bozdular hala çalışmıyor.Tavsiyem Adana'ya git ama burada yaptırmayın.Paranıza yazık.

2023:07:09 05:46:12
Mame Yabin

Mame Yabin

Land Rover Freelander aracıma çözüm buldular, işlerinde çok iyiler. Teşekkür ederim. Düşünmeden gidebilirsiniz.

2021:09:22 13:56:47
Mehmet Hanifi Temur

Mehmet Hanifi Temur

İşçilikleri çok iyi ve güler yüzlü çalışanlarıyla yardımcı oldular özellikle ibrahim Tekinalp kardeşimiz çok yardımcı oldu gerçekten çok efendi ve işinin efli bir usta ellerinize sağlık

2021:08:24 13:36:58
nilay ersun

nilay ersun

İsim olarak bilinen bir yer olduğu için aracımı götürdüm.Aracıma hiçbir çözüm bulamadılar çözüm bulmaktan çok bir ustanın 30 dk da yapıcağı bir iş için aracımı 2 gün tutular üstünede işlem hakkından çok daha fazla para talep ettiler.İlgisizler.Sanki aracı minnet üzerine götürmüş gibi hissetiriyorlar.İşletme sahibi hakan beye 2 gün ulaşamadık ulaştık sabah randevu aldık gittik hakan bey yok.Arıyoruz telefona cevap yok.İsim olarak yakıştıramadım yolumun uğrayacağı son yer bile olamaz.

2022:07:21 10:14:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı