REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer

REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer, Hatay şehrinde hizmet veren bir araç kiralama ve transfer şirketidir. Müşterilerine konforlu ve güvenilir bir taşımacılık hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Günlük, haftalık ve aylık kiralama seçenekleri ile müşterilerine esnek fiyat politikaları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Konforlu ve güvenilir araçlar
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
  • Hızlı ve kolay rezervasyon imkanı
REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Konforlu araçlarımız, uygun fiyatlarımız ve profesyonel hizmet anlayışımız ile müşterilerimize en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay REKAR Hatay Havalimanı Rent a Car & Transfer Yorumlar - 1

user333085

Hatay REKAR gerçekten harika bir hizmet sunuyor. Araçlar temiz ve bakımlı, personel ise son derece profesyonel ve yardımsever. Havalimanında kolayca aracımı teslim aldım ve sorunsuz bir şekilde seyahatimi gerçekleştirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
Şebnem Tezcan

Şebnem Tezcan

Bu bölgede başka bir firma aramayı aklınıza bile getirmeyin. İşim gereği çok sık ,değişik şehirlerde araç kiralama yapıyorum (Kars, Erzurum, Antep vb), diğerlerinden de şikayetçi değildim ancak bu memnuniyetim Rekar'la tanışana kadarmış. Hiç bu kadar iyi hizmet almadım diyebilirim. Hizmet öncesinde ihtiyaç duyacağımız bilgiler tam zamanında ve eksiksiz iletildi, gayet iyi karşılandık, detaylı bir şekilde bilgilendirildik. Kiralamada seçtiğimiz araç, bakımlı, tertemiz ve hızlıca teslim edildi. Hem hizmet öncesinden hem hizmet sırasındaki ilgilerinden hem de araçtan çok memnun kaldık. Özellikle dönüşlerde araç teslimi biraz uzun sürebiliyor. Bu sefer gözlerime inanmadım. Aracı iade ederken de karşılandık, kontroller kolayca, hızla ve güleryüzle gerçekleştirildi. Açıkçası, bundan sonra hizmet beğenmekte zorlanacağım.Gösterdiğiniz ilgi, sunduğunuz kaliteli ve dürüst hizmet ile hissettirdiğiniz güven için tekrar teşekkür ederim.

2019:04:17 19:10:59
zekeriya yildiz

zekeriya yildiz

Tertemiz bir araba teslim ettiler. Araçta ufak bir sorun oldu yerinde gelip üşenmeden baktılar. Teslim günü arayıp yakıt almayı vs. hatırlattılar. Güzel bir deneyimdi. Diğer global firmalara çok para bayılmanın anlamı yok yerli ve güzel hizmet. Teşekkürler Rekar.

2019:04:24 13:28:34
Zeki Tokmak

Zeki Tokmak

Süper uygun fiyata 6 Günlügüne Araba kiralamıştık. Çok memnun kaldık, Araba çok temizdi ve cok iyi bir iletişim sağladılarHer şey için çok teşekkürler. Inşaallah birdaki sefere....

2019:07:28 21:54:02
Yalcin Tuzgu

Yalcin Tuzgu

Antakya Hatay a geleceksiniz hiç düşünmeden Rekar i tercih edebilirsiniz. Hizmet anlayışından uygun fiyattan ve aracin temizliğinden çok memnun kaldım. Personelin ilgisi ve güleryuzu de çok önemli . Teşekkürler

2019:03:17 06:23:38
Gönül Nur

Gönül Nur

Eşimin tercihi rekar.bende hizmetten çok memnun kaldım kullandığımız aracın klimasında arıza oluştu ve hemen yerine başka bir araç tahsis edildi ve bulunduğumuz yere kadar getirildi.cok memnun kaldık.tesekkurler

2018:05:01 15:05:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı