Çevlik kamp alanı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Çevlik Kamp Alanı Hatay

Çevlik Kamp Alanı, Hatay şehrinde doğayla iç içe bir tatil deneyimi sunan bir kamp alanıdır. Misafirlerine konforlu ve huzurlu bir ortamda konaklama imkanı sunmaktadır.

Tarihçe

Çevlik Kamp Alanı, 2005 yılında doğa severler için hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve doğaya saygılı yaklaşımıyla popüler bir destinasyon haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Konaklama ücretleri kişi başı günlük olarak belirlenmektedir.
  • Kamp alanında çadır veya karavan konaklama seçenekleri bulunmaktadır.
  • Fiyatlara kahvaltı ve akşam yemeği dahildir.

Önemli Özellikler

  • Denize sıfır konumuyla dikkat çekmektedir.
  • Doğal güzelliklerle çevrili bir alan içinde yer almaktadır.
  • Temiz ve düzenli tuvalet ve duş imkanları bulunmaktadır.
Çevlik Kamp Alanı, doğayla baş başa huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir. Denize sıfır konumu ve temiz hava ile unutulmaz bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Hatay Samandağ Çevlik kamp alanı Yorumlar - 1

user332895

Hatay Çevlik kamp alanı doğayla iç içe, denize yakın ve temiz bir kamp alanı. Kamp alanının düzeni ve temizliği oldukça iyi. Tuvalet ve duş imkanları da yeterli düzeyde. Ayrıca kamp alanında bulunan market ve restoranlar da oldukça kullanışlı. Tek olumsuz yanı ise bazen gürültülü olabilmesi. Genel olarak keyifli bir kamp deneyimi yaşadım.

25 Ekim 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Hatay Samandağ 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı