Burnaz plajı Kel Mahmut’un Yeri aile plajı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 3 Yorum Ekle

Burnaz Plajı Kel Mahmut'un Yeri Aile Plajı

İşletme Tarihçesi: Burnaz Plajı Kel Mahmut'un Yeri, Hatay şehrinde yer alan aile plajlarından biridir. Plaj, yıllardır misafirlerine temiz ve güvenli bir plaj deneyimi sunmaktadır.

Fiyat Politikası: Giriş ücretleri uygun ve aile dostudur. Şezlong ve şemsiye kiralama gibi hizmetler de mevcuttur.

  • İşletmenin Önemli Özellikleri:
  • Temiz ve bakımlı plaj alanı
  • Aile dostu ortam
  • Denize sıfır konum
  • Restoran ve kafe hizmetleri
Neden Burnaz Plajı Kel Mahmut'un Yeri Tercih Edilmelidir? Burnaz Plajı, aileler için ideal bir plaj deneyimi sunmaktadır. Temizlik ve güvenlik konularına önem verenler için harika bir seçenektir. Ayrıca, denize sıfır konumu ve restoran/kafeleri ile keyifli bir gün geçirmek isteyenler için de ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Erzin Hatay Burnaz plajı Kel Mahmut’un Yeri aile plajı Yorumlar - 1

user332857

Hatay Burnaz plajı Kel Mahmut'un Yeri aile plajı Kamp Alanı oldukça temiz ve düzenli bir plaj. Denizi berrak ve temiz, kumsalı geniş ve bakımlı. Kamp alanı da oldukça düzenli ve hijyenik. Tuvalet ve duş imkanları da yeterli. Ayrıca plajda bulunan restoran ve kafe de lezzetli yemekler sunuyor. Kesinlikle ailecek keyifli vakit geçirebileceğiniz bir yer. Tek olumsuz yanı, bazen kalabalık olabiliyor. Ancak genel olarak çok memnun kaldık.

25 Ekim 2024
Mehmet Gündüzalp

Mehmet Gündüzalp

Türkiye'nin en büyük sahili ama en bakımsız sahipsiz sahili halbuki şu turizm bölgelerine yapılan yatırım burnaza yapılsa burası uçardı resmen kumuyla geniş sahili ve 50 metre git derinlik yok aileler için ideal ama ne yazık ki sahipsiz.

2023:08:02 21:49:10
doğan demir

doğan demir

Sahil çok güzel. Yüz metre içeri girilse insan boyunu aşmıyor.. çocuklar için süper yer denize girmek için. Büyükler için biraz açılmaları gerekiyor..

2023:07:04 03:53:20
Yılmaz Ateş

Yılmaz Ateş

Halk plaj tarafı bu taraf . Aile için ücretli taraf daha uygun

2023:07:05 07:14:41
MUHİTTİN BİRDAG

MUHİTTİN BİRDAG

Ücretli olan taraf gayet güzel ve temiz ama ücretsiz tarafı önermem her yer çöp günü birlik için güzel gidilebilir ama gece konaklama yok malesef 23:00 den sonra çıkmanız gerekiyor en yakın Erzin var oda 20 km ama ücretsiz olan tarafta çadır kulübe vs kiralanıyor onlara girmeye de içiniz alırsa tabi

2023:08:14 15:41:02
melike

melike

Günü birlik gençlerin gidebileceği bir yer aile için biraz bakımsız yetersiz ama gençler için uygun çok çok çok aşırı dalga var o yüzden yüzmek eziyet oluyor ama amaç suya girip çıkmaksa sorun olmaz

2023:08:24 17:46:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Erzin Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı