Tahtaköprü/Yıldırım

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Tahtaköprü/Yıldırım İşletme

Tahtaköprü/Yıldırım, Hatay şehrinde bulunan bir restoran ve kafe işletmesidir. 1995 yılında açılan işletme, lezzetli yemekleri ve sıcak atmosferi ile müşterilerine unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Tahtaköprü/Yıldırım, Hatay'ın en eski restoranlarından biridir. Geleneksel Hatay mutfağının en özel lezzetlerini sunan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Yemeklerimiz uygun fiyatlarla sunulmaktadır.
  • Menümüzdeki içecekler ve tatlılar da ekonomik fiyatlarla müşterilerimize sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel Hatay mutfağının en özel lezzetlerini sunmaktayız.
  • Şehrin merkezi konumunda bulunmaktayız, kolay ulaşım imkanı sağlıyoruz.
  • Müşteri memnuniyetine önem veriyor, her zaman kaliteli hizmet sunmaya çalışıyoruz.
Tahtaköprü/Yıldırım, lezzetli yemekleri, sıcak atmosferi ve uygun fiyatları ile Hatay'da tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Geleneksel Hatay mutfağını deneyimlemek isteyen herkesi bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay Tahtaköprü/Yıldırım Yorumlar - 1

user332829

Harika bir kamp alanı, doğayla iç içe ve huzurlu bir ortamı var. Temiz ve düzenli, tuvalet ve duş imkanları da oldukça iyi. Kamp alanının etrafındaki doğal güzellikler de görülmeye değer. Tek eksiği biraz daha fazla aktivite imkanı olabilir. Genel olarak çok memnun kaldık.

25 Ekim 2024
Aysu Alioğlu Demirbilek

Aysu Alioğlu Demirbilek

Antakya Belediyesi nin kazandırmış olduğu bir mesire alanı. Tuvaletler,lavabolar, bulaşık yıkama yerleri, çocuk parkı mevcut. Fakat tuvaletler için ekstra bı hizmet lazım maalesef kirli. Oksijen bol, kenarından dere geçiyor. Her yere masalı banklar ve barbeküler konmuş. Mangala bile ihtiyaç yok. Çocuk parkının kenarlarına demir korkuluk, çit vs yapılmalı insan korkuyor çocukların oynarken dereye düşmesinden. Genel olarak güzel.

2022:10:15 16:19:38
Sait BELGE

Sait BELGE

Memlekete son yıllarda yapılmış en güzel yerlerden biri. Doğa ile içiçe temiz hava doğal bir ortam olarak tam bir aile yeri. Çoluk çocuk ailecek tam anlamıyla piknik yapılabilinecek ender yerlerden biri. Çocuk alanları, WC, mescit,mangal, lavabo yerleri ve geniş otoparkı ile ücretsiz ailecek pikinik yapilabileceginiz eşsiz bir yer benim için.

2021:11:20 13:53:21
Gezginaile

Gezginaile

Doğayla iç içe hissedeceğiniz kuş civiltilari eşliğinde pikniginiz tadını çıkaracağınız bir mesire alanı çok geniz bir alani var girişi ucretsizdi sonradan degisirmi bilemiyoru.kesinlikle gitmenizi öneririm tek eksik yani oturma masalarının azligiydi erken giderseniz masa kapabilirsiniz😅

2022:05:09 09:05:46
Ebru Akile YILDIRIM

Ebru Akile YILDIRIM

Piknik yapmak için muhteşem bir yer ve nereden gelirseniz gelin değecek bir yer.Akan içme suyundan yüzme suyuna bulaşık yıkamak için tezgahlara mescide çocuk parkina kadar herşey düşünülmüş.Doğal serin sakin bir yer

2020:09:09 16:57:21
DENİZ

DENİZ

Şu an çoplerden geçilmiyor bı şekilde bu çöpler toplanmalı eskiden çok güzel biryerdi

2023:05:18 20:17:50

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı