KYK Çadır Kent

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay KYK Çadır Kent

Hatay KYK Çadır Kent, Hatay şehrinde bulunan ve öğrencilere barınma imkanı sunan bir kuruluştur. KYK (Kredi ve Yurtlar Kurumu) tarafından işletilen bu tesis, öğrencilere konforlu ve güvenli bir ortamda kalma imkanı sağlamaktadır.

Tarihçe

Hatay KYK Çadır Kent, 2015 yılında hizmete açılmıştır. Şehir merkezine yakın konumu ve modern olanaklarıyla öğrencilerin tercih ettiği bir konaklama tesisi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Hatay KYK Çadır Kent, öğrencilere uygun fiyatlarla konaklama imkanı sunmaktadır. Ayrıca, burslu öğrencilere ek indirimler de uygulanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern ve temiz çadır konaklama birimleri
  • 24 saat güvenlik hizmeti
  • Yemekhane ve kafeterya imkanı
  • Ücretsiz internet erişimi
Hatay KYK Çadır Kent, öğrencilere uygun fiyatlarla konforlu bir konaklama imkanı sunmaktadır. Şehir merkezine yakın konumu ve modern olanaklarıyla öne çıkan bu tesis, öğrencilerin tercih ettiği bir konaklama noktasıdır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Antakya Hatay KYK Çadır Kent Yorumlar - 1

user332825

Hatay KYK Çadır Kent Kamp Alanı oldukça temiz ve düzenli bir kamp alanı. Çadırların konforu ve temizliği oldukça iyi düzeyde. Tuvalet ve duş olanakları da oldukça hijyenik ve düzenli bir şekilde temizleniyor. Kamp alanının genel atmosferi de oldukça huzurlu ve keyifli. Ancak bazı zamanlarda kamp alanında yeterli sayıda tuvalet ve duş bulunmaması dezavantaj olabiliyor. Genel olarak memnun kaldığım bir kamp alanı.

25 Ekim 2024
TALHA Ş.

TALHA Ş.

2023:10:11 10:04:29

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı