SON İSTASYON COFFEE & LUVOCO COFFEE

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Son İstasyon Coffee & Luvoco Coffee Hatay

Son İstasyon Coffee & Luvoco Coffee, Hatay şehrinde kahve tutkunlarına hizmet veren bir kafe zinciridir. İşletme, misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve tatlılar sunmaktadır.

Tarihçe

Son İstasyon Coffee & Luvoco Coffee, kahve tutkunlarının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur. İlk şubesini Hatay'da açan işletme, kaliteli kahve ve sıcak bir ortam sunarak kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Fiyat Politikası

İşletme, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmayı hedeflemektedir. Kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve tatlılar için makul fiyatlar belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve menüsü
  • Lezzetli atıştırmalıklar
  • Taze ve kaliteli malzemeler
  • Şık ve rahat ortam
Son İstasyon Coffee & Luvoco Coffee, kaliteli kahve ve sıcak bir ortam arayan herkes için ideal bir tercihtir. Misafirlerine lezzetli kahve çeşitleri ve atıştırmalıklar sunarak keyifli bir deneyim yaşatmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Defne Hatay SON İSTASYON COFFEE & LUVOCO COFFEE Yorumlar - 1

user332819

Hatay SON İSTASYON COFFEE & LUVOCO COFFEE Kafe, harika bir atmosfere sahip. Çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri de çok lezzetli. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

25 Ekim 2024
Mustafa çapanoğlu

Mustafa çapanoğlu

Depremden sonra güzel mekan, kıyma adana dürüm lezzetli, fiyat pahalı.

2023:10:10 09:31:21
mehmet hüseyin Zorkun

mehmet hüseyin Zorkun

Hatay'ın Defne ilçesinde sümerler mah, harbiye caddesi üzerinde yer alan nezih ve temiz şirin bir işletme. Sıcak soğuk çeşitli içecekler, hamburger, tost ve ayrıca et yemeği çeşitleri mevcut. İç ve dış mekanı güzel. Tek, grup ve aile olarak sakin bir şekilde oturulabilen güzel bir mekan. Güleryüzlü ve yakın ilgi gösterilen mekanda fiyatlarda günümüz şartlarında normal... Tavsiye ederim.23.11.23 Güncelleme ...Deprem sonrası ayakta durmaya çalışan son istasyon Cafe, şu an arka kısmına defterdarlık Geçici binası yapıldığı içim, defterdar baskısı ile burası otopark yapılmak üzere alınmak isteniyor. Konu mahkemelik. Henüz mahkeme sonuçlanmadan, tebliğ edilen yazı üzerine bugun itibariyle tahliye çalışması başladı. İstasyon Cafe şimdilik artık kapalı... Zor durumda olan esnafın ekmeği ile oynadılar...

2023:11:23 16:34:54
Hasan yıldız

Hasan yıldız

Sümerler'de okul bölgesi diye bilinen yerde hemen yol üstünde bulunuyor. Menüye karekod ile ulaşabilirsiniz. Ancak menüdeki bazı öğeler servise sunulmuyor. Örneğin waffle ve haytalı istedik şu anda yok dediler. Belki geçici bir durumdur, bize denk gelmil olabilir.

2022:09:08 07:00:12
Hasan aslanoğlu

Hasan aslanoğlu

Çok güzel bir yer. Özellikle Türk kahvesi ve kahve falları 😅

2021:12:05 12:08:26
Hatay YILDIZ Gazetesi

Hatay YILDIZ Gazetesi

Hoş atmosfer, zengin menü, çalışanların sıcak ilgisi, güleryüzlü hoşsohbet işletmecisi ile Antakya'da tavsiye edebileceğimiz ender mekanlardan, çayda çok lezzetliydi teşekkürler...

2022:04:15 19:56:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–00:30
  • Salı 08:00–00:30
  • Çarşamba 08:00–00:30
  • Perşembe 08:00–00:30
  • Cuma 08:00–00:30
  • Cumartesi 08:00–00:30
  • Pazar 08:00–00:30

Defne Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı