Juen

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Hatay Juen

Juen, Hatay şehrinde bulunan bir kafe ve restorandır. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Juen, Hatay'ın en popüler mekanlarından biri haline gelmiştir. Yıllar içinde kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli yemekleriyle müşterilerinin gönlünde taht kurmuştur.

Fiyat Politikası

  • Kafe ve restoran bölümlerinde farklı fiyat seçenekleri sunulmaktadır.
  • Menüdeki yemekler ve içecekler uygun fiyatlarla sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Özenle hazırlanmış yemekler ve içecekler
  • Şık ve modern dekorasyon
  • Canlı müzik etkinlikleri
Juen, lezzetli yemekleri, keyifli atmosferi ve kaliteli hizmetiyle Hatay'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla buluşmak, ailenizle keyifli bir akşam geçirmek veya iş toplantıları düzenlemek için ideal bir mekandır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Arsuz Hatay Juen Yorumlar - 1

user332707

Hatay Juen Bar, Hatay'ın en popüler mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve lezzetli içecekleri ile gerçekten keyifli bir mekan. Özellikle canlı müzik performansları çok başarılı. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Tek eksiği biraz kalabalık olması ve yer bulmakta zorlanabilmek. Ancak genel olarak çok memnun kaldım, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

25 Ekim 2024
tibethan tokmak

tibethan tokmak

Bar, mutfak ve servis çok başarılı. Arsuza geldiğinizde mutlaka deneyimlemeniz gereken bir mekan.

2023:07:22 18:30:35
emir mertayak

emir mertayak

Servis cok kotu 2 gidisimde de rezervasyon yapilmasina ragmen reservasyon yapmadiniz diye bir muameleyle karsilasiyorum. Icerisi zaten cok sicak ve insanlari neredeyse ust uste oturtuyorlar. Rezervasyonlari alan isletmeci hanimefendi oldukca ilgisiz ve cozum uretmek gibi bir ugras icerisinde degil. Musteri memnuniyetini asla onemsemiyorlar.

2023:08:20 23:58:55
Mesut Kaygisuz

Mesut Kaygisuz

Ortam çok güzel bohem hava katılmış bir mekan tam bir beach mekanı. Ancak iyi reklam yapılmış üst düzey beklentilerle gidilip hüsrana uğratılıyor. Mekan görüntü olarak güzel ancak ortam çok sıcak. Böyle bir mekana nasıl vantilatör konulmaz anlamıyorum. Gördüğünüz fotoğraflara çok aldanmayın göründüğü kadar büyük bir yer değil küçük bir yer ve etrafı çevrili olması da boğucu bir hava yaratıyor. Fiyat performans olarak sınıfta kalır. Basit kokteyller 300 küsür lira olmasına rağmen porsiyonları çok küçük. Akşamı 2 kişi burada geçirelim deseniz hiçbir şey yemeden yalnızca içecekle minimum 1500-2000 tl harcarsınız ki sıcaktan akşamı geçirebilecek kadar dayanabilirseniz ayrıca çok fazla sivrisinek var her şeye rağmen bir görmek soğuk bir şeyler içip kalkmak istiyorum diyorsanız mutlaka sinkov sıkın vücudunuza. Giderken muhabbet mekanı olmadığını da unutmayın yüksek sesli müzik var. Mekanın tarzı bu zaten.

2023:07:16 11:18:33
Anıl

Anıl

Mekan olarak çok güzel bir mekan atmosferi bayağı iyi arsuz standartlarının çok üstünde fiyatlar biraz tuzlu fakat bu mekana değer

2023:08:09 09:01:14
selim şahin dönmez

selim şahin dönmez

Açılmaya hala hazır olmayan bir mekan. Garsonlar dışındaki çalışan herkes sorumsuz ve kabaydı. Güvenlik ve mekan koordinatörü saygısız ve çözüm odaksız hareketleri çok iticiydi. Arsuzlu olmamamızın mekandaki hareketleri olağan karşılamamızı bekleyen, işletme anlayışı olmayan bir mekan.

2022:07:11 11:40:51

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 16:00–01:00
  • Salı 16:00–01:00
  • Çarşamba 16:00–01:00
  • Perşembe 16:00–01:00
  • Cuma 16:00–01:00
  • Cumartesi 16:00–01:00
  • Pazar 16:00–01:00

Arsuz Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı