Zeytindalicafebar

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

Zeytindalicafebar Hatay

Zeytindalicafebar, Hatay şehrinde yer alan bir kafe ve bar işletmesidir. 2010 yılında açılan işletme, misafirlerine lezzetli yemekler ve serinletici içecekler sunmaktadır. Aynı zamanda canlı müzik etkinlikleri ve özel organizasyonlar da düzenlemektedir.

Tarihçe

Zeytindalicafebar, Hatay'ın merkezinde bulunan tarihi bir binada hizmet vermektedir. İşletme, açıldığı günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve lezzetli menüsü ile müşterilerinin beğenisini kazanmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Kahvaltı menüsü: 20 TL
  • Öğle yemeği menüsü: 30 TL
  • Akşam yemeği menüsü: 50 TL
  • İçecekler: 10-20 TL arasında değişmektedir.

Önemli Özellikler

  • Lezzetli ve çeşitli yemek seçenekleri
  • Canlı müzik etkinlikleri
  • Özel organizasyon imkanı
  • Şehir merkezinde tarihi bir binada konumlanmış olması
Zeytindalicafebar, sıcak atmosferi, lezzetli yemekleri ve eğlenceli etkinlikleri ile Hatay'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirmek ve lezzetli yemekler yemek için mutlaka uğramalısınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay Zeytindalicafebar Yorumlar - 1

user332699

Hatay Zeytindalicafebar Bar oldukça keyifli bir mekan. Atmosferi çok güzel ve çalışanlar da son derece ilgili. Özellikle kokteylleri harika! Canlı müzik etkinlikleri de oldukça keyifli. Tek sıkıntı bazen kalabalık olabiliyor ve yer bulmak biraz zor olabiliyor. Ancak genel olarak çok memnun kaldım.

25 Ekim 2024
Bilal Şahutoğulları

Bilal Şahutoğulları

Güzel hoş bir mekan ilk girdiğinizde kahvehane gidi sanabilirsiniz. Ama öyle değil, rahatça oturup sohbet edebileceğiniz aynı zamanda keyif yapabileceğiniz bir mekan. Ortam ve hizmet standartlarda. Nargile içmediğim için ona yorum yapamıyorum. Ancak içen arkadaşlarımın dediğine göre civarın en iyi nargilelerinden. Eğer ki nargile içiyorsanız Tavsiye edilir:)

2020:02:09 14:59:23
E K

E K

Cumartesi gecesi, bugüne kadar denk geldiğimiz en iyi canlı müziği dinledik, şarkılara eşlik etmekten kendinizi alamayacaksınız. 1 saat oturur kalkarız diyerek oturup, geceyi burada kapattık. Mekan oldukça keyifliydi. Fiyatlar çok çok makul, çalışan arkadaşlar ve mekan sahibi çok güler yüzlü, çok ilgiliydi. Ellerinize sağlık 👍🏻👍🏻 ne zaman Antakya'ya gitsek, buradayız artık 🍻

2021:10:12 20:54:44
Mehmet Şah Gitar

Mehmet Şah Gitar

Eski Antakya sokaklarında, tarihi dokusuyla, mistik bir ruha sahip ferah bir mekan.

2023:01:30 22:30:16
Şaban Yarcan

Şaban Yarcan

Giriş ücreti mevcut genel olarak mı yoksa sadece canlı müzik olduğu günlerimi bilmiyorum sorun bence ayrıca kalabalik masada iyi bir tüketimde giriş ücreti olmadı diye düşünüyorum.

2022:10:22 17:01:03
Çiğdem Beyaz

Çiğdem Beyaz

keyifli, eşlik ederken kendimizden geçtiğimiz müzik ziyaretini mütevazi karşılanma ve ilgili, hızlı servisleri ile taçlandırdılar.istediğimiz gibi ,gönlümüzce eğlenirken rahatsızlık oluşturacak hiçbir durum yaşamadığımız için her defasında yeniden tercih ettik.teşekkürler zettindalı cafe ve yöneticileri.

2023:02:03 22:05:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–00:00
  • Salı 11:00–00:00
  • Çarşamba 11:00–00:00
  • Perşembe 11:00–00:00
  • Cuma 11:00–00:00
  • Cumartesi 11:00–00:00
  • Pazar 13:00–00:00

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı