House of Friends

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 4 Yorum Ekle

House of Friends Hatay

House of Friends, Hatay şehrinde bulunan bir misafirhane ve konaklama tesistir. Misafirlerine ev konforunda bir konaklama deneyimi sunmayı hedefleyen işletme, şehrin merkezi konumunda yer almaktadır.

Tarihçe

House of Friends, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana misafirlerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Misafirperverlik ve konfor odaklı hizmet anlayışıyla öne çıkan işletme, Hatay'ın kültürel ve tarihi güzelliklerini keşfetmek isteyen misafirler için ideal bir konaklama seçeneğidir.

Fiyat Politikası

  • Oda fiyatları sezon ve oda tipine göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ücreti oda fiyatına dahildir.
  • Özel indirim ve kampanyalar mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Merkezi konumda yer alması
  • Misafirperver ve yardımsever personel
  • Temiz ve konforlu odalar
  • Ücretsiz Wi-Fi erişimi
House of Friends, Hatay şehrinde konaklama tercihi yapacak misafirler için ev konforunda bir deneyim sunmaktadır. Merkezi konumu, misafirperver personeli ve temiz odalarıyla öne çıkan işletme, Hatay'ın güzelliklerini keşfetmek isteyen herkesi bekliyor.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Antakya Hatay House of Friends Yorumlar - 1

user332571

Hatay House of Friends Bar, samimi ve sıcak bir ortama sahip bir mekan. Burada hem lezzetli yemekler yiyebilir hem de keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özellikle canlı müzik performanslarıyla atmosfer çok daha keyifli hale geliyor. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

25 Ekim 2024
sinem Makinist (sinem çevik)

sinem Makinist (sinem çevik)

Atmosferini çok sevdim, canlı müziğin olmadığı bir gün birer kadeh şarap içip muhabbet etmek için gittik. Içerde çalan müzik tercihleri gayet hoştu ve muhabbeti bastırmıyordu. Hizmet veren arkadaşların iletişimi iyiydi. Temiz, rahat, sade, eski Antakya evi ruhuna has dekore edilmiş loş, güzel bir ortam. Oturma alanları birkaç bölümden oluşuyor. Sigara icilebilen minik bir balkonu var. Merdivenlerden hemen çıkınca avlu şeklinde bir alana sahip. Merdivenden ötürü engelli girişi uygun değil. Avluda açık bar mevcut. Barın etrafında oturabiliyorsunuz. Belirli bir saate kadar yiyecek servisleri var, gecenin ilerleyen saatlerinde mutfak kapanıyor ve tamamen bar moduna geçiliyor. Patili dostuyla gelen misafir vardı, yani evcil dostlarınızla mekanda vakit gecirebiliyorsunuz. Üç kişiydik. Sıcak şarabını övdü arkadaşım. Iki sıcak şarap, bir kadeh de kırmızı şarap söyledik. Sıcak şaraplar şarap kadehinde geldi önce, servis eden arkadaştan benimkini kulplu bardak ile değiştirmesini rica ettim. Değişti fakat yine cam ama kulplu bardakla geldi. Arkadaşım da, kulplu bardakla içmeyi tercih etti ama ilk kadehleri cam bardakta içtik. Alkol seviyesi düşük, aromalar çok iyi dengelenmiş, içimi rahattı ama biraz ılıktı. İkinci kadehleri rica ederken, seramik bardakta ve biraz daha sıcak gelmesini rica ettim. Beni kırmadılar, seramik kulplu bardakta ve daha sıcak geldi. Bu şekilde ısı dengesi daha uzun süre korununca çok daha keyif alarak içtik, tadını çok beğendim. Kadeh fiyatı 80 tl uygun diyecegim ama şarabın cl i azdı. Fiyat revize edilip sunumda cl arttırılırsa daha tatmin edici bir içim olur. Antakya merkeze yolu düşene tavsiye ederim.

2022:12:26 02:51:44
fizyoterapist İnci Kaya

fizyoterapist İnci Kaya

Özellikle akşam dj performansları çok keyifli ve bence Antakya da başka mekanlarda olmayan alkol kokteyleri mevcut

2022:11:19 18:12:36
Mine

Mine

Antakya'ya değer katmış. Mekân, ekip ve mood harika

2022:06:26 06:17:04
Hande Unver

Hande Unver

Hatayda tatile geldigimizde kesfettigimiz ve aşırı begendigimiz bir mekan. Gerek calisanlari gerekse mekanin sahibi Ziver bey cok ilgiliydi. Keske daha fazla kalsak ve vakit gecirebilsek diye dusunduk. Yeni acilmis cok basarili umarim antakya halki boyle degerli bir isletmenin kıymetini bilir"Biz bir aileyiz"ANKARA EKİBİ

2022:05:22 12:02:19
ece ceylan

ece ceylan

Hayatımda içtiğim en kotu margharita burdadır. Alkol yok, yumurta akı yok. Portakal suyunu suyla seyreltip getiriyorlar. Servis inanılmaz yavaş. Bir daha asla gelinmez.

2022:07:08 19:37:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Antakya Hatay 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı